Curs de prim ajutor de bază - Sibiu - MENSAVE

Curs de prim ajutor de bază - Sibiu - MENSAVE


Gazdă:


Str. Emil Cioran, nr.2, Sibiu

Organizator:

Data și ora:

Despre

8 din 10 Români nu știu să acorde primul ajutor!
Îți mulțumim pentru interesul acordat serviciului de prim ajutor.
Vei învăța cum poți acționa în cazul celor mai frecvente situații traumatice cu care te poți întâlni la fiecare pas. Alege să gestionezi situația cu calm și corect în cazul hemoragiilor, arsurilor sau accidentelor rutiere.
În cadrul cursurilor de prim ajutor susținute de MENSAVE, abordăm cele mai importante module de interes precum:
Suportul Vital de Bază (BLS)
Este introducerea în primul ajutor, primul lucru pe care trebuie să-l cunoști indiferent de natura situației. Vom sublinia cât de important este să intervenim într-o situație de urgență.

Conținutul modulului
Primul ajutor în traumatisme
Începând de la hemoragii, fracturi, arsuri și electrocutări, până la momentul în care înveți să utilizezi un guler cervical, vei știi cum să acționezi în situații critice corect și eficient.
Primul ajutor în diferite situații medicale
Vei cunoaște tehnicile pe care trebuie să le aplici în cazul unui simplu leșin sau atacurilor de panică, precum și în cazul situațiilor mai grave ce implică înec sau un infarct miocardic.
Cursul este conceput din două părți: teorie (40%) și practică (60%). Punem un accent deosebit pe partea practică, iar testul final este atât din proba individuală, cât și pe echipe.
Formatorii MENSAVE sunt experți medicali care fac parte din echipajele de prim ajutor: medici de anestezie și terapie intensivă (ATI), medici pediatrici, paramedici SMURD, voluntari SMURD și medici de medicina muncii.

La sfârșitul cursului se va emite un certificat de participare recunoscut de autoritățile din România.