Aventură mindful pe valea unui râu: Coada Lacului-Râul Mic-Runcuri

Aventură mindful pe valea unui râu: Coada Lacului-Râul Mic-Runcuri

În jurul Sibiului

Gazdă:

Râul Mic, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

Dragi iubitori de natură,
Vă invităm la o nouă ieşire tematică în natură, de data aceasta în zona Gura Râului – Coada Lacului – Runcuri.

Este o drumeţie lejeră în care ne bucurăm de câteva practici de yoga și meditație, axate pe conștientizarea și aprecierea mai profundă a mediului înconjurător. Ne întâlnim la Coda Lacului şi pornim în drumeţie de-a lungul Râului Mic, apoi urcăm până la colibele oierilor din Runcuri.

Traseul este unul uşor, iar de-a lungul său vom face mai multe opriri pentru câteva elemente de forest bathing, împământare şi practici yoga de postură care să ne ajute să ne relaxăm articulaţiile şi coloana.

La sfârşitul drumeţiei, ne revigorăm pe malul lacului pentru a observa şi a ne lăsa purtaţi de mișcarea apei, de liniștea și claritatea pe care o oferă aceasta și de a ne conecta cu energia fluidă a apei.

INFORMAȚII TRASEU
uşor/ mediu (cu o porţiune de urcuş până în Runcuri, aprox. 200-300 m diferenţă nivel)
Distanţă totală: aprox. 8-10 km
Participanţi: traseul e uşor, la fel şi practicile (cu focusare pe postură), nu este nevoie de niciun fel de pregătire.
Adults only: 16+

ECHIPAMENT NECESAR
haine lejere de drumeţie, ghete de trekking, beţe de trekking (opţional), sticla 1 L apă, gustări (batoane, fructe), şapcă/ pălărie de soare, haină impermeabilă ploaie
- Pentru practicile de yoga se poate folosi şi o pătură sau izopren. În măsura posibilităţilor, putem să asigurăm câteva covoraşe de yoga.
- Această tură este dedicată adulţilor şi tinerilor cu vârste peste 16 ani.

COSTURI
100 lei/ pers (servicii ghid, trainer yoga)

GHID
Adela Dadu & Andreea Cenușe - 0743 377 969

Notă:
– Configurația și lungimea traseului vor fi adaptate în funcție de condițiile meteo și omogenitatea/eterogenitatea grupului.
– Organizatorul (ghidul) își rezervă dreptul de a refuza participanții care vin echipați necorespunzător cerințelor sau cu condiție fizică neadecvată.
– Turele se țin în condiții de siguranță și cu un numar minim de participanți. Organizatorul își rezervă dreptul de a reprograma sau anula turele fără o notificare prealabilă dacă aceste condiții nu sunt îndeplinite.
– Returnarea contravalorii biletului se face doar în cazul în care organizatorul (ghidul) anulează drumeția.
———————————————
Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.
———————————————
Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

sursa