Teatru de cafenea ''Artă''


Data și ora:
Bilete:
40 Lei/ Persoană
Gazdă:

Piața Mică Nr. 16, Sibiu
Organizator:

Despre

E luni, sunt tot serile de teatru marca BIS Teatru.
__________*
Ce ai face dacă într-o zi oarecare prietena ta cea mai bună ar achiziționa un tablou al cărui cost depășește toți banii pe care tu îi poți câștiga într-un an de zile? Și cum ai reacționa dacă tabloul ar fi unul alb, cu niscaiva linii albe? Limitele tale de a înțelege arta post-modernă și deconstructivistă se vor identifica oare cu limitele unei prietenii perfecte, mai veche de 10 ani?
Oare în ce măsură valoarea unei opere este dată de piața de consum și de cota artistului, mai degrabă decât de calitățile ei artistice? Și oare cine poate judeca aceste “calități artistice” acum, în plină eră post-post-post modernă?
Un spectacol cu un umor inteligent, care tratează teme general-umane (prietenia și condiționările ei, uneori surprinzătoare), cât și teme strict contemporane (forma fără fond, sau poate fondul fără formă, cât și suprasaturația sau nesiguranța consumatorului de artă modernă.)
Trei actrițe tinere, care au avut curajul de a aborda și a adapta o poveste gândită inițial pentru a fi istorisită de actori de sex masculin. Dar într-o lume în care putem crede că un tablou alb poate fi licitat și cumpărat pentru zeci de mii de euro, oare ce importanță mai are sexul celor care populează această lume. Sau are?
__________*
„Artă”, (mult) după Yasmina Reza
Cu: Ștefana Geleriu, Laura Luca și Andrada Grosu
Luni, 4 aprilie, 2022, ora 20.00
Atrium Cafe, Piaţa Mică nr. 16
Rezervări: 0723287486
Preţ bilet: 40 lei
Un eveniment marca BIS
Recomandat de 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP.
www.bisteatru.ro
__________*
IMPORTANT - Pentru buna desfășurare a evenimentului vă rugăm ca în momentul în care faceți rezervarea să precizați numărul exact de persoane care vor ocupa locurile.
- Rezervările își pierd valabilitatea la ora 19.40. Vă rugăm insistent să veniți din timp, pentru a putea onora comenzile și a începe spectacolul la timp, la ora anunțată.