Brukenthal Fest I - Ricky Dandel & Florin Piersic


Data și ora:
Bilete:
99 lei
Gazdă:

Str. Gheorghe Lazar 39, Avrig, Romania, 555200

Despre

Eveniment de tinuta la Palatul Brukenthal din Avrig, alaturi de artisti celebri. In ordine alfabetica: Ricky Dandel si Florin Piersic, pentru o seara relaxanta de vara, pe 10 august, cu amintiri dintre cele mai placute, chiar la poalele Carpatilor Transilvaneni, intr-un decor mirific, unic in Europa, fosta Resedinta de Vara a lui Samuel von Brukenthal.

Lasati-va purtati de farmecul gradinilor baroce din secolul al XVII-lea, de glasul & talentul inconfundabil al lui Ricky Dandel si farmecul actoricesc inegalabil al lui Florin Piersic!

Pretul unui bilet este de 99 lei si se vor gasi in numar limitat, ceea ce face din acest eveniment unul exclusivist. Locurile vor fi cu scaune!

Biletele se vor putea procura de maine, 12 iunie, de pe startickets.ro!

Mult mai multe informatii pe gqentertainment.ro de la 1 iulie!
Fii si tu parte din acest manunchi special al iubitor de muzica, teatru si buna dispozitie, in compania veritabilelor valori!

Totodata, in incinta Palatului Brukenthal veti gasi o varietate de posibilitati de relaxare: restaurant cu produse bio, terasa, expozitii de vara si bunuri sasesti, expozitie de haine medievale, posibilitate de a vizita ferma de cerbi, ponei, de care se vor bucura maxim copiii, si multe, multe alte activitati turistice pentru momente de neuitat!