„Zeul Carnagiului” regia Bogdan Sărătean

Eveniment online  |  Teatru

Data și ora:
Miercuri, 30 Iunie 2021 - Vineri, 31 Decembrie 2021
00:00 - 00:00
Bilete:
30lei-329 lei
Gazdă:

Bulevardul Corneliu Coposu 2, Sibiu 550245, Romania
Organizator:

Despre

Două cupluri mature se întâlnesc pentru a purta o discuţie civilizată despre joaca violentă dintre fiii lor. Atmosfera este formală, uşor încordată. Părinţii afişează un zâmbet forţat, încercând să bifeze încă o regulă a bunei cuviinţe. Cine este vinovatul?
Lucrurile degenerează însă, pe măsură ce măștile încep să cadă.

„Personajul central al spectacolului nostru e un hamster. Făptura aceea care nu e nici animal sălbatic, dar nici animal de casă. Deprimat și nefericit în acvariu, dar incapabil să supraviețuiască în afara lui. Incapabil să gestioneze libertatea.

Personajul acesta e omul contemporan. Cu toate măștile lui, cu toate tabieturile lui. Omul occidental. Cel care protestează pe tema schimbărilor climatice, iar apoi ia taxiul spre casă, cu o oprire la fast-food. Omul occidental contemporan, care donează 2 euro pentru copiii din Africa direct de pe iphone-ul său a cărui baterie funcționează cu cobaltul extras din mine de acești copii. Sau, pur și simplu, un text excelent, cu patru actori foarte buni. Despre asta e vorba în spectacolul nostru.” Bogdan Sărătean, regizor

Zeul Carnagiului
de Yasmina Reza

Regia:
Bogdan Sărătean
Manager proiect: Hunor Horvath
Distribuție: Emőke Boldizsár, Daniel Bucher, Johanna Adam, Daniel Plier
Durata aproximativă: 1h 15min


Spectacol în limba germană cu traducere în limba română.


foto credit TNRS, Alexandru Condurache