­čŹü Nou ├«n Sibiu ├«n SEPTEMBRIE


A venit toamna ╚Öi odat─â cu ea au ap─ârut ╚Öi noi loca╚Ťii ├«n Sibiu, pe care le ├«mp─ârt─â╚Öim cu voi. Descoper─â ce locuri s-au deschis sau se vor deschide cur├ónd ├«n ora╚Ö!

ÔśĽ NOD Pr─âjitoria de cafea

S-a deschis o nou─â loca╚Ťie NOD ├«n frumoasa Pia╚Ť─â a Aurarilor, de data aceasta sub forma unei micro pr─âjitorii de cafea artizanal─â. Aici este importat─â cafea verde de la cele mai prestigioase depozite din Europa, care ajunge ├«n laboratorul NOD ╚Öi este transformat─â prin procesul de pr─âjire ├«n b─âuturi perfecte. Ne putem bucura de ele chiar aici, pe teras─â sau ├«n spa╚Ťiul interior. S─â le face╚Ťi o vizit─â, cu prima ocazie! ­čĹî
Vezi pagina NOD Pr─âjitoria de cafea

­čąÖ The Empanadas Factory

Ce zice╚Ťi de noi experien╚Ťe culinare? Avem ocazia s─â ├«ncerc─âm pentru prima dat─â ├«n Sibiu┬áempanadas ├«n stil argentinian. Empanada este un aluat ce con╚Ťine fel de fel de umpluturi. La c├ót de multe variante sunt, oricine ├«╚Öi poate g─âsi ceva pe plac: pentru "meat lovers" sunt potrivite umpluturile cu vit─â, pui Chipotle, Sriracha porc, Cheeseburger, iar vegetarienii sau cei care mizeaz─â pe ceva mai light pot ├«ncerca Ratatouille cu legume, Caprese sau mixul cu spanac ╚Öi br├ónz─â.
Vezi pagina The Empanadas Factory

ÔśĽ Meron

Meron, un brand cunoscut la nivel na╚Ťional, a anun╚Ťat deschiderea primei cafenele din Sibiu. Loca╚Ťia este deja ├«n plin─â amenajare ╚Öi se g─âse╚Öte chiar ├«n inima ora╚Öului - ├«n Pia╚Ťa Mare, la intrarea dinspre bd-ul N. B─âlcescu. Pasiona╚Ťii de cafea sigur se vor bucura de veste! Recunoa╚Ötem, ne num─âr─âm ╚Öi noi printre ei. ­čÖé
Vezi pagina Meron

­čÜŚ Uber

Uber a ajuns ├«n Sibiu! De acum avem ╚Öi mai multe op╚Ťiuni de deplasare prin ora╚Ö, ceea ce nu poate dec├ót s─â ne bucure. Folosirea aplica╚Ťiei Uber ne d─â acces la curse convenabile ╚Öi sigure, cu un timp de a╚Öteptare de doar c├óteva minute. S─â lu─âm ora╚Öul ├«n lung ╚Öi-n lat!

ÔŁŚBine de ╚Ötiut: P├ón─â ├«n 03.10.2021, utilizatorii noi din Sibiu pot folosi codul promo╚Ťional HELLOSIBIU pentru o reducere de 70%, p├ón─â la 8 lei reducere/c─âl─âtorie pentru 2 curse.
Vezi pagina Uber

­čŤŹ June

Avem ├«n Sibiu un nou magazin pentru turi╚Ötii ╚Öi localnicii care prefer─â altfel de obiecte de decor, piese vestimentare ╚Öi lucruri care ne ajut─â s─â tr─âim mai frumos ╚Öi armonios (lum├ón─âri, uleiuri esen╚Ťiale, be╚Ťi╚Öoare parfumate ╚Öi altele). Se nume╚Öte JUNE ╚Öi se poate g─âsi la intrare ├«n Pia╚Ťa Mare dinspre bd-ul N. B─âlcescu. V─â va atrage aten╚Ťia din strad─â, deci nu-l ve╚Ťi rata!
Vezi pagina June

­čž│ Hermanns Hotel

S-a deschis Hermanns Hotel, bun de recomandat prietenilor care vor s─â vin─â ├«n vizit─â ├«n Sibiu. Este situat pe Calea Gu╚Öteri╚Ťei, nr. 21, ├«n apropierea tuturor atrac╚Ťiilor majore din Sibiu, la numai 5 minute de Centrul Istoric. Este proasp─ât renovat, are interioare contemporane moderne, iar misiunea lor este s─â fac─â orice turist s─â se simt─â ÔÇ×Acas─â departe de Cas─âÔÇŁ.
Vezi pagina Hermanns Hotel

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

­čôŞ miss_green85.

Alte sugestii

­čîÇ Nou ├«n Sibiu ├«n luna NOIEMBRIE
­čîć Nou ├«n Sibiu ├«n luna OCTOMBRIE
­čŹé Nou ├«n Sibiu ├«n luna SEPTEMBRIE
­čî╗ Nou ├«n Sibiu ├«n luna AUGUST
ÔŤ▒ Nou ├«n Sibiu ├«n luna IULIE