5Painisi2Pesti

Băcănie / Brand local


Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada Ocnei 24, Sibiu 550188, România

Telefon

Despre

Suntem prima brutărie artizanală, organică, care își propune să restaureze percepția că păinea gustoasă este o sursă nutrițională deosebit de valoroasă și cu un aport de nutrienți benefic organismului.

Pâine făcută cu grijă și dragoste. A face pâine înseamnă de fapt a aștepta ca pâinea să fie gata, fie că e vorba de 2 sau 3 zile. Timpul e cea mai mare investiție în Pâine.
Cultivarea drojdiilor sălbatice și dospirea îndelungată, de cel puțin 16 ore, a aluaturilor, reprezintă marele secret al alchimizării făinii într-o hrană benefică pentru trup și minte. 

Toate ingredientele noastre sunt atent selecționate, din oferta celor mai buni producători de materii prime organice. Acordăm prioritate în selecția noastră ingredientelor locale și ne dorim să susținem agricultura ecologică în România.

Printr-o dospire retardă, prelungită, la temperaturi scăzute, noi sporim procesele enzimatice din care rezultă gustul si metabolizarea extrem de eficientă a aportului nutrițional pe care, grânele, în integralitatea lor, îl au de oferit.
Frământarea lentă, controlul temperaturilor sau adaptarea proceselor în funcție de temperaturile ambientale, sezoniere, răbdarea și blăndețea cu care modelăm aluaturile, toate gesturile atent măsurate ale brutarilor noștri se reflectă în texturile și calitățile miezului de păine.

Prin misiunea noastră ne dorim să educăm consumatorul că o pâine bună este de fapt, pe cât de gustoasă, pe atât de hrănitoare.

Tip de magazin

  • Delicatese
  • Pâine & panificație

Photo Gallery

Alte sugestii

Refresh Art

Brand local

Casa Berarilor Artizani

Băcănie

Băcănia cu Ștaif

Băcănie / Brand local

Atelier de bijuterii 20HAN STUDIO

Brand local

June

Brand local