#GIVEAWAY Te trimitem la prima edi╚Ťie ASTRA Rock Festival! ­čĄś


Iubim #SibiulFestivalier, iar momentul în care apare un festival nou, printre cele pe care le urmărim deja, e ca o gură de aer proaspăt.

├Äntre 12 ╚Öi 14 august 2022 se desf─â╚Öoar─â prima edi╚Ťie ASTRA Rock ├«n cadrul perfect al Muzeului ├«n Aer Liber Astra din Sibiu. Nu puteam rata ocazia de a v─â oferi acces la noul eveniment, tocmai de aceea v─â invit─âm s─â participa╚Ťi la GIVEAWAY: oferim 3 abonamente valabile ├«n cele 3 zile de festival.
PARTICIP─é AICI

LINE-UP: Guano Apes sunt headlineri, iar alte 5 trupe au fost anun╚Ťate deja

Guano Apes sunt cap de afi╚Ö al primei edi╚Ťii a festivalului, cunoscu╚Ťi pentru hituri precum ÔÇŁOpen Your EyesÔÇŁ ╚Öi ÔÇŁLords of the BoardsÔÇŁ, cel din urm─â fiind, de 25 de ani, un adev─ârat imn al snowboard-erilor din lumea ├«ntreag─â. Dup─â trei albume de top ╚Öi mii de recitaluri, trupa revine cu for╚Ťe proaspete pe scen─â, locul unde se simte cel mai aproape de fani.

Pe l├óng─â Guano Apes, la prima edi╚Ťie a festivalului ASTRA Rock vor urca pe scena din Dumbrava Sibiului c├óteva dintre cele mai cunoscute, dar ╚Öi mai promi╚Ť─âtoare trupe rom├óne╚Öti, acoperind o varietate de genuri: Dirty Shirt, Coma, Luna Amar─â, Dora Gaitanovici ╚Öi IÔÇśm the Trip.

Dirty Shirt sunt v─âzu╚Ťi ca una dintre cele mai originale ╚Öi de succes forma╚Ťii din Estul Europei, combin├ónd sound-ul hardcore metal modern cu influen╚Ťele din muzica tradi╚Ťional─â din aceast─â parte a continentului. ├Änaintea recitalului de la ASTRA Rock, Dirty Shirt vor c├ónta ├«n fa╚Ťa a c├óteva sute de mii de persoane la PolÔÇÖandÔÇÖRock, asta dup─â presta╚Ťia de la Hellfest, dou─â dintre cele mai mari festivaluri din Europa.

Coma┬áeste un alt nume foarte cunoscut publicului autohton, activ├ónd de peste dou─â decenii, timp ├«n care au devenit una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din Rom├ónia cu piese precum ÔÇ×Bruce Lee vs. VandamÔÇŁ, ÔÇ×C├ónt─â-mi povesteaÔÇŁ, ÔÇ×ChipÔÇŁ sau ÔÇ×DocumentÔÇŁ.

Luna Amar─â c├ónt─â de aproape 20 de ani sincer ╚Öi f─âr─â ocoli╚Öuri. Cu un portofoliu live impresionant ╚Öi o abordare proprie a muzicii rock, cu influen╚Ťe inclusiv din spectrul metalic ╚Öi progresiv, Luna Amar─â continu─â s─â fie relevan╚Ťi prin arta lor cu mesaj, implicarea social─â, profunzimea versurilor ╚Öi pasiunea cu care se urc─â pe scen─â de fiecare dat─â.

Dora Gaitanovici este pentru mul╚Ťi revela╚Ťia muzical─â rom├óneasc─â a acestui an, dup─â ce s-a prezentat ├«n fa╚Ťa publicului larg la Eurovision.┬á T├ón─âra compune ╚Öi produce ceea ce c├ónt─â al─âturi de colegii de trup─â, ├«ntr-un proiect muzical ├«ndr─âzne╚Ť ╚Öi original.

IÔÇśm the Trip s-a format acum 10 ani din dorin╚Ťa de a completa scena muzical─â sibian─â cu elemente de rock nou, rezult├ónd un gen muzical alternativ a c─ârui influen╚Ťe principale vin din rockul anilor ÔÇÖ90, psychedelic, blues, alternative rock, hardcore punk ╚Öi surf rock.┬á

Alte trupe care vor urca pe scena primei edi╚Ťii a festivalului ASTRA Rock vor fi anun╚Ťate ├«n perioada imediat urm─âtoare.

­čÄč´ŞĆ ├Än caz c─â vre╚Ťi s─â v─â asigura╚Ťi biletul ├«nc─â de acum, e bine de ╚Ötiut c─â p├ón─â pe 1 august, ├«n perioada de presale, abonamentele de trei zile cost─â 200 de lei ╚Öi sunt disponibile pe iabilet.ro.
­čöö D─â FOLLOW paginii Muzeului Astra s─â fii notificat c├ónd apare un eveniment nou

Alte sugestii

#GIVEAWAY Guitar Meeting: Bucură-te de acces complet și un kit de festival alături de un prieten
­čÄş Nu rata nimic la FITS: c├ó╚Ötig─â 2 abonamente online!
Liber la explorat: c├ó╚Ötig─â o experien╚Ť─â local─â ╚Öi un goodie pack oferite de Anii Drume╚Ťiei
Câștigă cana Sibiu City App!
[CONCURS] C├ó╚Ötig─â invita╚Ťii ╚Öi abonamente la #AFF2021 [├«ncheiat ├«n 5 septembrie]