5 to Go

Program

Deschis
Vezi programul

Address

Bulevardul Victoriei 13, Sibiu, Romania

Despre

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor, Radu Savopol si Lucian Bădilă de a oferi o băuturi pe baza de cafea, de calitate la prețul corect, și, totodată, de a dezvolta zona de consum stradal din România, prin implementarea unui concept aproape exclusiv de produse “to go”.
Un alt element de noutate pe piața de HoReCa din România, este implementarea conceptului “fix price”. Orice produs, fie el băutură pe bază de cafea, fresh, răcoritoare sau produse de patiserie, are preț unic, 5 lei.

Designul este și el unul inovativ, întreg conceptual, dar și fiecare proiect al fiecărei cafenele 5 to go este realizat în interiorul companiei, chiar de către co-fondatorul brand-ului, Radu Savopol, designer de interior. Întreaga ambianță a cafenelelor este construită în jurul ideei de spațiu prietenos, urban cu ușoare influențe scandinave, cu personalitate dar evitând accentele prea puternice, pentru a crea o stare de bine atât clientului aflat încă în etapa gimnaziala sau la facultate, cât și adulților ce lucrează în corporații sau bunicilor aflați la plimbare cu nepoții pe străzile din București sau alte orașe mari ale țării.

5 To Go este o companie ce pune accentul atât pe raportul calitate preț cât și pe oameni. Atât francizorii cât și bariștii cafenelelor 5 to go sunt o resursă esențială pentru noi și sunt poate cheia succesului nostru, reușind să împartă un zâmbet celor care trec pragul locațiilor noastre, iar consumatorului, ne dorim să îi transferăm din energia noastră împreună cu voie bună și un salut călduros, o dată cu produsele 5 to go.

Photo Gallery

Alte sugestii

Lacafei - Strada 9 Mai

Cafenea

Heiß-Eis Cafè - strada Mitropoliei

Brand local / Cafenea / Cofetarie

Hug the Mug - Shopping City Sibiu

Cafenea

Eggcelent Brunch & Coffee

Cafenea / Restaurant

Mahalo Coffee & Pastry

Cafenea