Abonamente gratuite pentru elevi la transportul public

Abonamente gratuite pentru elevi la transportul public


Odată cu reîntoarcerea copiiilor la şcoală, Tursib doreşte să reamintească faptul că toţi elevii cu domiciliul în municipiul Sibiu, sau care sunt înmatriculaţi la una dintre instituţiile acreditate/autorizate de învătământ din Sibiu, beneficiază de gratuitate la transportul public.

Pentru a beneficia de acest drept, îi invităm pe toţi cei care încă nu şi-au făcut un abonament în acest an şcolar, să intre pe site-ul nostru, la capitolul “Abonamente gratuite copii”- https://tursib.ro/page/abonamente-gratuite-copii. Aici vor găsi toate informaţiile necesare. Puteţi transmite documentele necesare online, direct de pe site, sau puteţi opta să vă activaţi abonamentul la agenţia Tursib din Calea Dumbrăvii nr. 135, sau la casieria noastră de la sediul central de pe strada Munchen nr. 1. 

De asemenea, reamintim tuturor celor care şi-au făcut deja abonament faptul că, pentru a fi activ, abonamentul gratuit trebuie activat lunar. Pentru a uşura acest proces, am oferit beneficiarilor opţiunea de a solicita încărcarea automată a acestuia, în fiecare lună, pană în august 2021 inclusiv. Pentru a activa această opţiune de încărcare automată, îi invităm pe toţi cei interesaţi să intre tot pe site- ul nostru - https://tursib.ro/abonament/gratuit, unde pot activa abonamentul online şi unde vor putea bifa şi opţiunea de încărcare automată pentru fiecare lună până la finalul anului şcolar în curs. Activarea automată poate fi solicitată de asemenea şi la punctele de vânzare Tursib, unde li se va solicita să completeze un foarte scurt formular în acest sens.

Mulţumim tuturor celor care utilizează mijloacele de transport în comun şi urăm tuturor copiilor succes în următorul semestru şcolar.

🚌 Urmărește pagina Turisb și lasă o recenzie!

Alte sugestii

Modificări importante pe traseele Tursib
Programul mijloacelor de transport și al agențiilor Tursib în perioada 22.06.2024 - 24.06.2024
Autobuzele de pe linia 8 circulă pe strada Viitorului începând cu data de 3 iunie 2024
Programul agențiilor și al mijloacelor de transport Tursib în perioada Sărbătorilor Pascale
Importanța validării titlurilor de călătorie