Autocare noi pe traseul 22 Sibiu – Păltiniş

Autocare noi pe traseul 22 Sibiu – Păltiniş


Tursib continuă seria de ȋmbunătăţiri ale serviciilor de transport public.

Ȋncepând de luni, 20 iunie, pe traseul 22 Sibiu – Păltiniş vor circula două autocare noi TEMSA. Acestea beneficiază de toate dotările pentru a asigura un transport la cele mai ȋnalte standarde:  aer condiţionat,  sistem de ȋncălzire ȋn zona pasagerilor cu aeroterme controlate electronic, informare  sonoră pentru călători, afişaj electronic exterior, scaune de pasageri cu spătar reglabil. 

Cele două autocare dispun de motoare din clasa de poluare Euro 6, au o capacitate de transport de 55 locuri şi sunt dotate cu un portbagaj suplimentar, destinat transportului de echipament de schi şi snowboard pentru sezonul de iarnă. Ȋn perioada verii acest portbagaj poate fi detaşat şi va fi ȋnlocuit cu remorca pentru transport biciclete. 
De asemenea, postul de conducere este realizat ergonomic, pentru a asigura confortul conducătorului vehiculului.

Pentru ca şi aceste două autocare din flotă să poată dispune de noul sistem de ticketing implementat ȋn această perioadă de Tursib, le-am dotat cu câte un validator contactless de bilete. Pe lângă celelalte modalităţi de a vă procura biletele care au existat până acum, veţi mai avea această nouă modalitate ȋn plus - veţi putea achiziţiona bilete de o călătorie şi de pe aparatul contactless din autobuz.

Suntem ȋncrezători că toţi cei care vor alege să utilizeze autocarele noastre pentru a merge ȋnspre Păltiniş vor fi plăcut impresionaţi de noile noastre achiziţii şi se vor bucura de o călătorie confortabilă.

Alte sugestii

Programul mijloacelor de transport și al agențiilor Tursib în perioada 22.06.2024 - 24.06.2024
Autobuzele de pe linia 8 circulă pe strada Viitorului începând cu data de 3 iunie 2024
Programul agențiilor și al mijloacelor de transport Tursib în perioada Sărbătorilor Pascale
Importanța validării titlurilor de călătorie
Tombola client fidel Tursib 2024