Ce ți-ar recomanda un localnic


Din orice ghid turistic al Sibiului poți să afli o mulțime de lucruri interesante despre obiectivele turistice ale frumosului nostru oraș. Însă noi, sibienii, cunoaștem cel mai bine acele ”comori ascunse” care dau farmec și culoare orașului nostru. Dacă însă nu ai un sibian prin preajmă în momentul ăsta, am adunat noi pentru tine cele mai bune recomandări care te vor ajuta să ai o experiență minunată în Sibiu!

Apusul pe terasa Cafe Wien

Cafe Wien e una dintre cele mai longevive terase din Sibiu. Nu suntem siguri dacă de vină e cafeaua foarte bună, muzica de pian care răsună mereu pe terasă sau în interior sau prăjiturile autentic vieneze pe care le au în meniu. Cu siguranță însă, e unul dintre cele mai potrivite locuri din Sibiu pentru a admira un apus cald de vară, datorită panoramei pe care o oferă, peste zidurile Orașului Vechi.

Vezi cum ajungi la Cafe Wien

Plăcintele bihorene de pe Avram Iancu

Oricine a trecut vreodată pe aici a plecat impresionat. Nu e o locație care să te atragă cu aspectul său sau cu reclama stradală. O vei găsi ușor, peste drum de Biserca Ursulinelor, la o aruncătură de băț de Piața Mare. În interior, totul e simplu și curat, ca într-o bucătărie tipic românească, iar doamna care te va servi te va convinge că este cea mai pricepută placintăreasă, cel puțin din Sibiu!

Află mai multe despre Plăcinte Bihorene

Magazinul Gossip Tree

Dacă mall-urile nu sunt chiar pasiunea ta și ți-ai dori să pleci din Sibiu cu un suvenir mai deosebit, îți recomandăm magazinul Gossip Tree. Îl găsești ușor, pe Pasajul Scărilor de la ieșirea din Piața Huet, și vei descoperi aici o selecție minunată de produse create de designeri români. Haine, accesorii, produse hand-made și mici lucrușoare creative și colorate - cu siguranță vei găsi o mică comoară în acest magazin!

Mergi la profilul Gossip Tree

Studioul de Yoga KeepGiving

Yoga e o preocupare relativ nouă printre sibieni. Dacă te afli în trecere câteva zile (sau mai multe) prin Sibiu și nu dorești să-ți întrerupi antrenamentele obișnuite, trebuie neapărat să faci o vizită studioului Keep Giving! Atmosfera relaxantă și instructorii extrem de bine pregătiți te vor ajuta să îți îmbunătățești postura, să fii mai calm și să întâmpini problemele zilnice cu mai multă ușurință. Locația se află în centrul orașului iar rezervările se pot face foarte simplu, online.

Descoperă KeepGiving Yoga!

Sucăria Lecca

În ultimii ani, domnul Leca ne-a învățat pe noi, sibienii, să apreciem mai mult sucurile naturale și smoothie-urile. Posibil să nu dai peste cele 2 locații ale acestei mici afaceri de familie în drumurile tale prin oraș, pentru că ele sunt destul de bine ”ascunse” astfel încât suntem siguri că aproape doar localnicii știu de ele. Fie că vrei ceva energizant, ceva hrănitor, sau ceva delicios, cei de aici vor ști să combine fructele și legumele în așa fel încât să pleci mulțumit!

Dă o fugă la Sucăria Lecca

Alte sugestii

O călătorie gastronomică pentru iubitorii bucătăriei vegane
„Cea mai frumoasă terasă din Sibiu”
10 noi picturi murale de la SISAF devin parte din identitatea culturală a Sibiului
Soare, vară, bălăceală
Micro-terasele: noua atracție a verii în Sibiu