Idei de relaxare în plină iarnă în Sibiu și împrejurimi

Idei de relaxare în plină iarnă în Sibiu și împrejurimi


Pentru unii, relaxarea înseamnă un repaos total de la orice activitate fizică, în timp ce pentru alții mișcarea face minuni pentru corpul și mintea lor chiar și în zilele libere. Variante sunt destule indiferent ce tip de persoană ești, numai timp să ai, să le poți valorifica. Iar dacă nu ai, ar trebui să-ți faci! 🙂

🏊‍♀ Deconectează-te total în confortul SPA-ului sau revigorează-te prin înot

O vizită la oricare dintre centrele SPA și piscinele interioare din Sibiu sau din jurul Sibiului se lasă cu momente de relaxare pe placul oricui, care-ți vor reechilibra spiritul, mintea și trupul.

🔹 Baia Populară

O vizită la Baia Populară îți va arăta noua față a locației, redeschisă în vara anului trecut după o renovare majoră și decernată recent ca "Best Historical Spa" la Gala Termalia 2021. De făcut se pot face multe activități în zonele de aici:
  • Piscină de 22x7 metri, perfectă pentru înot și mișcare în apă;
  • Zonă SPA cu saună finlandeză, saună umedă, bazine cu apă rece și apă caldă pentru o mai bună circulație a sângelui;
  • Salină, în care te poți relaxa total, în timp ce corpul tău va prelua din beneficiile aerului puternic ionizat.
Vezi pagina Băii Populare

🔹 Centrul ARIA

Grupurile cu preferințe mixte pot merge la sigur la Centrul ARIA, unde sunt suficiente atracții pentru toți:
  • Piscină semiolimpică de 25x15 metri pentru cei foarte activi și piscine separate cu apă încălzită dedicate adulților și copiilor, pentru bălăceală în ritmul fiecăruia;
  • O zonă recent lansată cu 4 tobogane pentru energie și distracție;
  • Bazin cu apă sărată pentru un plus de sănătate;
  • Zonă SPA cu jacuzzi, baie turcească, saună finlandeză, baie kneipp.
Vezi pagina Centrului ARIA

🔹 SPA Hilton

Pentru o experiență de 5*, SPA-ul din cadrul Hotelului Hilton este o variantă cel puțin potrivită. Centrul de relaxare include o piscină interioară, saune uscate și o baie de aburi, baia Cleopatra, zone de relaxare şi meditație. În plus, Hilton a pregătit diferite pachete de terapii holistice de tratament și relaxare, sub forma unor sesiuni de masaje tematice: Body Hydra-Scrub, Hot Stone Massage sau Stress Relief / Deep Tissue / Aromatherapy Massage.
Vezi pagina SPA Hilton

⛸ Experimentează un sport nou pe gheață sau fă câteva ture în ritmul tău

🔹 Patinoarul din Parcul Sub Arini, cel mare mare din Sibiu, cu o suprafață de 1.200 metri pătrați, e perfect pentru câteva ture pe patine de colo-colo. Tot aici ai ocazia să testezi un sport nou, adus pentru prima dată în România: Eisstock - un joc strategic, potrivit pentru 5 persoane.

🔹 Patinoarul acoperit Măgura Cisnădie, dacă preferi să patinez într-o locație acoperită.
Vezi patinoarele din Sibiu și împrejurimi

🏡 Bucură-te de farmecul unei cazări unice sau explorează activ împrejurimile Sibiului

🔹 Portal Green Village

Iată o cazare-experiență, în care orice sibian s-ar simți departe de casă, chiar dacă îl despart doar 30 de km până la Sibiel. Fiecare bungalou de aici, amenajat într-un stil minimalist, conține tot ceea ce are nevoie un călător.

Zona Vortex Spa propune relaxare deplină la saună, ritualuri wellness și aromaterapie, revitalizare cu produse organice, o baie neaoșă la ciubăr și o zonă interioară de meditație. La rândul ei, VATRA este zona comună, de intersecție, a unui spațiu de muncă, socializare și relaxare, dar și a unui bistro, care își propune să aducă în farfurie doar ingredinte din grădina și microferma proprie, dar și de la producători de încredere.
Vezi pagina Portal Green Village

🔹 Anii Drumeției

Dacă ești genul de persoană care nu lasă împrejurimile neexplorate, aruncă un ochi peste drumețiile organizate periodic de programul Anii Drumeției. Grupurile sunt restrânse, traseele sunt în general de dificultate medie, iar tururile includ zone dintre cele mai diverse: Jina, Munții Cindrel, Valea Hârtibaciului, Colinele Ighișului, Plaiurile Sibielului sau Poiana Soarelui. O plăcere pentru cei care se încarcă cu energie din natură!
Vezi pagina Anii Drumeției

Alte sugestii

Hai la iarbă verde în Sibiu! 🌿🌞🍽️
Sibiul în trend: mâncăruri și băuturi de încercat
Sibiul Festivalier 2024
O călătorie prin Sibiul de ieri și de azi
Rezoluții pentru 2024 în Sibiu 🌟