Informații importante referitoare la abonamentele Tursib

Informații importante referitoare la abonamentele Tursib


Pentru a evita aglomeraţia la punctele de vânzare, facem câteva precizări pentru utilizatorii mijloacelor de transport ȋn comun din Sibiu:

Cardurile pentru pensionari se vor preschimba pe tot parcursul lunilor mai şi iunie

Ca atare, nu este necesar ca pensionarii să se deplaseze ȋn aceste zile către punctele de vănzare. Abonamentele vor fi valabile pe tot parcursul lunii mai, precum şi ȋn luna iunie. Mesajele care circulă pe grupurile de whatsapp nu transmit informaţii corecte şi sunt de natură să creeze aglomeraţie inutilă la punctele de vânzare.

 Ȋn cazul abonamentelor decontate de către firmele cu care avem contracte de colaborare pentru transportul angajaţilor, acestea vor fi ȋnnoite automat pentru toţi angajaţii firmelor colaboratoare, la sediul Tursib. Acestea vor fi transmise la sediul companiilor, care le vor distribui propriilor angajaţi. 

 Rugăm aşadar toţi angajaţii care au abonamente la Tursib decontate de firmă, să nu meargă individual să le preschimbe. Tursib le va emite, iar dânşii le vor ridica de la sediul firmei la care sunt angajaţi. Până veţi intra ȋn posesia noului card, rămân valabile cardurile actuale.

Cardurile elevilor, vor fi de asemenea valabile până la finalul lunii iunie

La fel ca şi ȋn cazul abonamentelor pentru angajaţi şi aceste carduri vor fi emise automat, iar copiii le vor putea ridica de la secretariatul şcolii la care ȋnvaţă. Prin urmare părinţii şi elevii nu trebuie să se deplaseze la punctele de vânzare. Pănă vor intra ȋn posesia cardurilor noi, elevii vor putea circula folosindu-le pe cele pe care le au acum.

Vă rugăm să ţineţi cont şi de faptul că ȋn acesată perioadă este indicat să evităm aglomeraţiile şi ca atare să nu vă grăbiţi să preschimbaţi neapărat cardurile. Aveţi timp până la finalul lunii iunie 2022.

Vă mulţumim pentru ȋnţelegere şi vă asigurăm de faptul că depunem toate eforturile ca acest proces, de trecerea spre noul sistem de ticketing să se realizeze cât mai simplu pentru călători.

Alte sugestii

Modificări importante pe traseele Tursib
Programul mijloacelor de transport și al agențiilor Tursib în perioada 22.06.2024 - 24.06.2024
Autobuzele de pe linia 8 circulă pe strada Viitorului începând cu data de 3 iunie 2024
Programul agențiilor și al mijloacelor de transport Tursib în perioada Sărbătorilor Pascale
Importanța validării titlurilor de călătorie