Intrări gratuite în instituțiile publice din oraș

Intrări gratuite în instituțiile publice din oraș


🔹 Acces gratuit la sala de fitness a Băii Populare pentru persoanele cu dizabilități locomotorii

În baza unei programări prealabile telefonice la 0269/214.445 și a certificatului de handicap, doritorii vor putea să lucreze cu aparatele de fitness puse la dispoziția lor în sala recent renovată.

🔹 Intrare gratuită la Grădina Zoologică și în Muzeul în aer liber ASTRA

În zilele de 18 și 19 septembrie, toți cei care sosesc cu bicicleta sau cu trotineta la Grădina Zoologică și în Muzeul în aer liber ASTRA vor avea acces în locații fără a plăti bilet de intrare.

🔹 Acces gratuit la o piesă de teatru de la Teatrul Gong

Persoanele care se deplasează cu mijloace de transport alternative - vineri, 17 septembrie, ora 18:00, vor beneficia de intrare liberă la spectacolul educativ „Gagaga și alții ca el”, care se joacă pe scena Teatrului Gong.

Spectacolul reunește mai multe povestiri inspirate din literatura universală, în care cei mici descoperă că fiecare acțiune are și o reacțiune cu consecințe pe măsură. Spectacolul este unul interactiv, copiii având posibilitatea să se implice direct în desfășurarea acestuia. Aceștia aplică „amenzi”, cântă alături de personaje și le răsplătesc dacă acestea își îndreaptă comportamentul, determinând finalul fericit al poveștii.

Alte sugestii

Concurs dedicat copiilor, la Grădina Zoologic, în Săptămâna Europeană a Mobilității
Ce poți face în Sibiu în Săptămâna Mobilității
Concursuri cu trotinete electrice și biciclete ca premii
Trafic închis pe mai multe străzi din centrul istoric