­čŹ╣ Nou ├«n Sibiu ├«n IULIE-AUGUST

­čŹ╣ Nou ├«n Sibiu ├«n IULIE-AUGUST


Descoperă ce locuri s-au deschis sau se vor deschide curând în oraș!

­čôŞ @roman_kurnava

­čŹö­čî┐ NewLeaf Burgers

O loca╚Ťie ├«n care g─âsim exclusiv burgeri vegani ╚Öi cartofi pr─âji╚Ťi la cuptorul cu aer cald e fix ce ╚Öi-ar putea dori cei care caut─â mereu alternative s─ân─âtoase. NewLeaf Burgers nu au ├«nc─â o loca╚Ťie fizic─â, dar ├«i putem comanda acas─â sau la birou direct din platformele de delivery.
Vezi pagina NewLeaf Burgers

ÔśĽ Olha Coffee

O nou─â cafenea ╚Öi-a f─âcut recent apari╚Ťia pe bd-ul N. B─âlcescu, perfect─â pentru un stop de energizare ├«n plimb─ârile noastre prin Centrul Istoric. Se nume╚Öte Olha Coffee ╚Öi e exact a╚Öa cum trebuie - intim─â, prietenoas─â ╚Öi cu un meniu din care putem alege rapid exact ce ne place.
Vezi pagina Olha Coffee

­čĆá Casa Grinda

Casa Grinda este o cazare bun─â de recomandat turi╚Ötilor care ne cer pont-uri pentru vacan╚Ťele ├«n Sibiu, dar este ╚Öi un restaurant cu teras─â, recent deschis pe frumoasa strad─â a Turnului. Meniul este suficient de variat s─â mul╚Ťumeasc─â pe oricine, iar farmecul pozi╚Ťion─ârii c├ónt─âre╚Öte mult ├«n experien╚Ťa pe care o vom avea aici.
Vezi pagina Casa Grinda

­čŹŻ Giardino

Food court-ul de la Promenada este mai bogat cu un restaurant care ne face deja cu ochiul. Giardino este o loca╚Ťie cu specific italienesc, unde vom g─âsi paste ╚Öi salate ├«n fel ╚Öi chip, multe preparate cu pe╚Öte, fructe de mare, vit─â, dar ╚Öi deserturi unice, pe care nu avem ocazia s─â le ├«nt├ólnim oriunde.┬á
Vezi pagina Giardino

­čŹź Chocolate Delice

Chocolate Delice a deschis por╚Ťile loca╚Ťiei de pe Calea Dumbr─âvii nr. 67, unde putem merge s─â descoperim un univers al ciocolatei artizanale, din care alegem orice ne pofte╚Öte inima. ├Än plus, exist─â ╚Öi varianta s─â particip─âm activ la prepararea ╚Öi asezonarea ciocolatei, ├«n cadrul atelierelor organizate aici. De f─âcut o vizit─â cu prima ocazie!
Vezi pagina Chocolate Delice

­čŹź ╚śomartin Chocolate

Tot la capitolul #ciocolat─â ne bucur─âm s─â descoperim c─â mai exist─â o op╚Ťiune interesant─â ├«n Sibiu: ╚śomartin Chocolate. Loboratorul se afl─â tocmai ├«n Pia╚Ťa Mare, iar cei interesa╚Ťi de secretele texturii perfecte pot participa la atelierele organizate aici.┬á

Un lucru inedit este c─â Oana Irina Cr├ónga╚Öu, cea care a ini╚Ťiat proiectul, a avut ╚Öansa de a preg─âti ciocolat─â pentru Alte╚Ťa Sa Regal─â Principesa Sofia ╚Öi Alte╚Ťa Sa Imperial─â ╚Öi Regal─â Arhiducesa Gabriela de Habsburg. S-o test─âm ╚Öi noi, nu e de ratat!
Vezi pagina ╚śomartin Chocolate

­čŹâ Green Gallery

Vestea deschiderii unui nou restaurant cu planuri mari nu poate dec├ót s─â ne bucure! Green Gallery este numele viitoarei loca╚Ťie de pe bd-ul N. B─âlcescu, aflat─â ├«n plin─â amenajare, care ne promite v─â va fi mai mult dec├ót un simplu bistro cu m├óncare bun─â. Experien╚Ťa creat─â ├«n jurul preparatelor va oferi o nou─â dimensiune oric─ârei vizite f─âcute aici, cu at├ót mai mult cu c├ót se va pune accent pe ambian╚Ť─â ╚Öi pe programul de evenimente care s─â ne dea mereu motive s─â revenim.
Vezi pagina Green Gallery

­čŹĘ Bubi's Ice Rolls

Tehnica de preparare a ├«nghe╚Ťatei ├«n stil thailandez este o experien╚Ť─â ├«n sine, pe care o putem avea de fiecare dat─â c├ónd comand─âm una ├«n noua loca╚Ťie Bubi's Ice Rolls din Promenada Mall. Totul se prepar─â ├«n fa╚Ťa noastr─â, timp ├«n care vedem cum ├«ngredientele ad─âugate se contopesc ├«n cel mai bun desert.
Vezi pagina Bubi's Ice Rolls

­čąÖ Master Wrap

Master Wrap ne aduce la pachet o pauz─â rapid─â de gustare sau pr├ónz. Fiecare wrap crocant ascunde ingrediente proaspete, ├«mbinate cu topping-urile potrivite, ├«n propor╚Ťia perfect─â. Se g─âse╚Öte deja pe toate platformele de delivery!
Vezi pagina Master Wrap

­čąĄ Crazy Bubble

Loca╚Ťia Kokoon Tea de pe strada Papiu Ilarian ne invit─â la Crazy Bubble, unde putem descoperi noi texturi ╚Öi arome. B─âuturile de aici sunt realizate pe baz─â de perle de tapioca, pooping boba ╚Öi nata de coco. Dac─â nu a╚Ťi auzit ├«nc─â de ele, e semn c─â trebuie s─â le face╚Ťi o vizit─â ╚Öi s─â v─â l─âsa╚Ťi surprin╚Öi.
Vezi pagina Crazy Bubble

­čŹč Mundi Burger

Pe Calea ╚śurii Mari, la ie╚Öirea din Sibiu ├«nspre Media╚Ö, s-a lansat Mundi Burger. Este un popas potrivit pentru un drum lung pe care urmeaz─â s─â ├«l facem, ori pentru o mas─â ├«n grab─â.
Vezi pagina Mundi Burger

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

Alte sugestii

­čĺî Nou ├«n Sibiu ├«n luna FEBRUARIE
­čîĘ´ŞĆ Nou ├«n Sibiu ├«n luna IANUARIE
­čÄů­čĆ╗ Nou ├«n Sibiu ├«n luna DECEMBRIE
­čîÖ Nou ├«n Sibiu ├«n luna NOIEMBRIE
­čŹç Nou ├«n Sibiu ├«n luna OCTOMBRIE