­čôú Nou ├«n Sibiu ├«n luna FEBRUARIE


Descoperă ce locuri s-au deschis sau se vor deschide curând în oraș!

­čôŞ visit.sibiu

­čî Gulyas Master

Recent s-a deschis rulota Gulyas Master pe Calea ╚śurii Mari, loca╚Ťie ├«n care se prepar─â 3 re╚Ťete tradi┼úionale ungure┼čti de gula╚Ö ca la carte - gustos, fierbinte ╚Öi pi╚Öc─âcios. Indiferent de varianta aleas─â, preparatul se serve╚Öte al─âturi de sm├ónt├ón─â, past─â de ardei iute ┼či p├óine de cas─â. Deja ni s-a f─âcut poft─â!

Comenzile se pot face online ╚Öi se livreaz─â acas─â sau se ridic─â direct din loca╚Ťie.
Vezi pagina Gulyas Master

­čąä Rabbit Soup

Pe lista de loca╚Ťii noi ├«╚Öi face loc Rabbit Soup, care ne va ├«mbia ├«n cur├ónd ├«n Pia╚Ťa Mare cu re╚Ťete vechi ╚Öi noi de supe, ciorbe ╚Öi bor╚Öuri preg─âtite din legume, verde╚Ťuri, semin╚Ťe ╚Öi mirodenii din pie╚Ťele din Sibiu.

Ce ne place e că va exista o varietate de crutoane cu diverse arome proaspăt coapte în cuptor, pâine de casă, pâine cu maia și pită de mălai, numai bune de combinat cu supele și ciorbele alese.
Vezi pagina Rabbit Soup

­čŹ× 5Painisi2Pesti

S-a deschis prima brutărie 100% artizanală din Sibiu, care își propune să aducă pe mesele noastre o pâine gustoasă și nutrivită, doar din ingrediente certificate ecologic, precum făină măcinată pe piatră, sare de mare Celtică sau maia crescută în casă.

P├óinea de la 5Paini╚Öi2Pe╚Öti se livreaz─â gratuit ├«n Sibiu, iar oferta lor e pentru toate gusturile: p├óine cu gr├óu nealbit, gr├óu integral, maia, spelta, secar─â ╚Öi semin╚Ťe, ├«n diferite combina╚Ťii. Avem ce ├«ncerca!
Vezi pagina 5Painisi2Pesti

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

Alte sugestii

ÔŤ▒ Nou ├«n Sibiu ├«n luna IULIE
­čśÄ Nou ├«n Sibiu ├«n luna IUNIE
­čî× Nou ├«n Sibiu ├«n luna MAI
­čî┐ Nou ├«n Sibiu ├«n luna APRILIE
­čĺÉ Nou ├«n Sibiu ├«n luna MARTIE