⭐ Nou în Sibiu în luna MARTIE

⭐ Nou în Sibiu în luna MARTIE


Descoperă ce locuri s-au deschis sau se vor deschide curând în oraș!

Cartofisserie

Prima Cartofisserie din oraș s-a deschis în food court-ul din Promenada! Aici, banalii cartofi sunt ridicați la rang de specialitate. Secretul stă în faptul că sunt tăvăliți prin condimente, sunt prăjiți atât cât trebuie pentru o crustă perfectă și sunt serviți cu sosurile potrivite. Mmm, deja ne este poftă!
Vezi pagina Cartofisserie

Doar ce-i bun

Acum, ar putea fi o idee bună să-ți cumperi o bere artizanală sau un vin românesc și să te bucuri de ele acasă, în siguranță totală.

Noul magazin „Doar Ce-i Bun” de pe Șoseaua Alba Iulia, nr. 1 aduce o varietate de băuturi alcoolice de bună calitate, sucuri naturale și praline elvețiene, ce merită încercate, rând pe rând.

Vezi pagina Doar ce-i bun

Sandifa

Pe strada Rennes a apărut o nouă cafenea intimă, bună pentru un boost de energie, dimineață de dimineață. Găsim însă și alte produse, precum prăjituri sau băuturile speciale, deci oricine se va simți bine primit.

Varianta TO GO este mai mult decât potrivită - poți lua rapid, la pachet, cafeaua preferată, acasă sau la birou.

Vezi pagina Sandifa

Charlie's Specialty Coffee And Wine

O nouă cafenea animă și mai mult Sibiul vechi. S-a lansat Charlie's Specialty Coffee And Wine, un loc cosy care aduce cafea proaspăt prăjită, beri locale, vinuri, cocktail-uri, breakfast & brunch. De găsit pe strada Ocnei, nr. 3.

Vezi pagina Charlie's Specialty Coffee And Wine

Sushi Master

It's sushi time! Sushi Master este o franciză internațională ce a intrat pe piața românească de câțiva ani, iar acum a ajuns și la Sibiu. Au zeci de rețele de sushi, autentice sau reinterpretate, dar și preparate în stil tempura, wok sau grill. De încercat, cu prima ocazie!

Vezi pagina Sushi Master

Cineplexx Sibiu

Chiar dacă sibienii au avut mult timp doar unul, iată că s-a deschis al 4-lea cinematograf din oraș. Cineplexx este găzduit de Shopping City Sibiu și are 5 săli de cinema dotate cu tehnologii noi, precum Dolby Atmos sau RealD 3D.

Vezi pagina Cineplexx Sibiu

Thai Thai - by Mangiare

Când ești în pană de idei pentru prânz, uite încă o idee salvatoare! Mangiare - fosta locație de takeaway și livrări - s-a reorientat recent către mâncarea thailandeză și a devenit Thai Thai by Mangiare. Noul lor meniu include preparate specifice precum Stir Fry, Red Curry, Pad Thai sau Sweet Chilli, pe bază de orez și tăiței.

Vezi pagina Thai Thai

Mililitri

Nu știm cât de mult v-a atras atenția locația lor, dar suntem siguri că va fi o recomandare nouă pentru mulți dintre voi. Mililitri este un magazin de băuturi alcoolice și non-alcoolice de pe Șoseaua Alba Iulia, în care găsim cam tot ce ne-am putea dori. Aprovizionarea v-o puteți face de luni până sâmbătă, între orele 10:00-22:00.

Vezi pagina Mililitri

Pitstop 3'13"

Un nou coffee shop s-a deschis într-o zonă mai puțin exploatată din Sibiu - strada Ștefan cel Mare, nr. 152. Fie că lucrezi în zonă, fie că ești doar în tranziție, e un loc bun să faci o pauză scurtă pentru reîncărcarea bateriilor.

Vezi pagina Pitstop 3'13"

LUMOS coffee and brunch

LUMOS este cel mai nou loc din oraș în care se poate servi o cafea de specialitate ca la carte și un brunch gustos, pentru dimineți târzii. Locația se găsește pe str. Mitropoliei 1 și arată tare bine! Merită să le facem o vizită de bun venit.

Vezi pagina LUMOS coffee and brunch

Băcănia Trufandá

Deschisă de nici o lună pe frumoasa stradă a Arhivelor, Băcănia Trufandá e genul de magazin în care găseşti aproape tot ce ţi-ai putea pregăti cu mâinile tale dacă ai avea timp - produse artizanale, proaspete, care respectă consumatorul și mediul. Nici nu știi ce să alegi întâi!

Vezi pagina Băcăniei Trufandá

Bakehouse

Dacă nu v-a sărit deja în ochi pe Calea Dumbrăvii, ar trebui să faceți o oprire la Bakehouse, în drum spre serviciu sau casă. Găsim aici o selecție de produse de panificație și patiserie, pregătite și coapte cu drag chiar în locație, dar și cafea, băuturi sau sandwich-uri. Bakehouse e deschis aproape cât e ziua de lungă - de la 7:30 la 20:00.

Vezi pagina Bakehouse

AM PM

Strada Ocnei începe să devină un loc din ce în ce mai interesant. În clădirea primului restaurant la stradă din Sibiu s-a deschis de puțină vreme cafeneaua AM PM, iar decorul lor tropical și pozele ”delicioase” cu prăjituri de casă ne fac să ne dorim să le trecem pragul cât mai repede!

Vezi pagina AM PM

Dacă știi de un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

Alte sugestii

💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE
🌨️ Nou în Sibiu în luna IANUARIE
🎅🏻 Nou în Sibiu în luna DECEMBRIE
🌙 Nou în Sibiu în luna NOIEMBRIE
🍇 Nou în Sibiu în luna OCTOMBRIE