NOU în Sibiu


Descoperă ce locuri s-au deschis sau se vor deschide curând în oraș!

LUMOS coffee and brunch

LUMOS este cel mai nou loc din oraș în care se poate servi o cafea de specialitate ca la carte și un brunch gustos, pentru dimineți târzii. Locația se găsește pe str. Mitropoliei 1 și arată tare bine! Merită să le facem o vizită de bun venit.

Vezi pagina LUMOS coffee and brunch

Băcănia Trufandá

Deschisă de nici o lună pe frumoasa stradă a Arhivelor, Băcănia Trufandá e genul de magazin în care găseşti aproape tot ce ţi-ai putea pregăti cu mâinile tale dacă ai avea timp - produse artizanale, proaspete, care respectă consumatorul și mediul. Nici nu știi ce să alegi întâi!

Vezi pagina Băcăniei Trufandá

Bakehouse

Dacă nu v-a sărit deja în ochi pe Calea Dumbrăvii, ar trebui să faceți o oprire la Bakehouse, în drum spre serviciu sau casă. Găsim aici o selecție de produse de panificație și patiserie, pregătite și coapte cu drag chiar în locație, dar și cafea, băuturi sau sandwich-uri. Bakehouse e deschis aproape cât e ziua de lungă - de la 7:30 la 20:00.

Vezi pagina Bakehouse

AM PM

Strada Ocnei începe să devină un loc din ce în ce mai interesant. În clădirea primului restaurant la stradă din Sibiu s-a deschis de puțină vreme cafeneaua AM PM, iar decorul lor tropical și pozele ”delicioase” cu prăjituri de casă ne fac să ne dorim să le trecem pragul cât mai repede!

Vezi pagina AM PM

Terasa ARINI

Terasa ARINI este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase locații inaugurate în acest an la Sibiu. Amplasarea este perfectă, în vecinătatea Parcului Sub Arini, iar pereții din sticlă te invită să te conectezi cu natura. În meniu putem descoperi o îmbinare între preparate mediteraneene și o varietate de produse pregătite pe cuptorul Josper.

Vezi pagina Terasei ARINI

Consommé Bistro

Consommé Bistro se găsește în locația fostului Capsicum, în Parcul Astra. Conceptul și principiile locației au rămas aceleași - în atmosfera sa cosy se servește numai mâncare proaspătă, cu ingrediente de calitate, iar rețetele din meniu se schimbă aproape zilnic. Dacă n-ați ajuns până acum, e momentul să vă faceți planuri!

Vezi pagina Consommé Bistro

5 TO GO

Bulevardul Victoriei are de zilele trecute un nou punct de oprire pentru diminețile somnoroase. Și nu orice locație, ci tocmai 5 TO GO - cel mai extins lanț de cafenele to go din țară. Partea interesantă e că orice produs, fie el băutură pe bază de cafea, fresh, răcoritoare sau produse de patiserie, are prețul unic de 5 lei. Acum știi unde să ajungi cu prima ocazie!

Vezi pagina 5 To Go

Mexican Food / Waffles, Crepes & More

În Sibiu era loc de o locație cu mâncare cu specific mexican, iar Mexican Food tocmai asta va încerca - să ne potolească pofta de burrito, quesadilla sau nachos. În același loc funcționează și Waffles, Crepes & More, care asigură partea de deserturi. De încercat!

Vezi pagina Mexican Food Vezi pagina Waffles, Crepes & More

Paella & Tapas

Paella & Tapas? Visul oricărui gurmand! Le găsim în Piața Habermann, în noul local cu specific spaniol deschis recent. Dacă varianta originală cu fructe de mare nu e preferata ta, te poți orienta către cea vegetariană sau cu pui. Toate păstrează gustul autentic spaniol și sunt servite cu zeamă de lămâie. Yummy, yummy!

Vezi pagina Paella & Tapas

Mood Fresh

Nu e de ieri, de azi, în Sibiu, dar Mood Fresh s-a extins în această vară cu un nou punct de energizare, pe Bd. Victoriei la colț cu str. Justiției. La Juice Bar-ul lor se găsesc sucuri naturale și smoothie-uri în culori și arome de toate felurile, care să ne mențină într-o stare de spirit "fresh".

Vezi pagina Mood Fresh

Tricky Noodles

Sibiul nu oferă prea multe variante de locuri unde se servește mâncare chinezească, dar Tricky Noodles e o opțiune nouă. Restaurantul face livrări, iar în meniu se găsesc garnituri și feluri principale cu pui gătit în diferite feluri autentice.

Tricky Noodles

Flow Coffee Roasters

Pasajul scărilor din Sibiu a căpătat acum și mai mult farmec, datorită miresmelor amețitoare ale boabelor de cafea prăjite cu ajutorul unui aparat de ultimă generație. Fie că îți place să savurezi cafea sau ești pasionat de ea, ai găsit locul ideal.

Flow Coffee Roasters

Petit Patis

Tarte Tatin, Baba Rhum, Cake groisseile, Canele, Choux pistache framboise, Flan Caramel, Flan Vanille, eclere cu ciocolată, cafea, caramel sărat, celebrele macarons sunt doar câteva din specialitățile franțuzești pe care le veți găsi în noua boulangerie de pe strada Turnului.

Petit Patis

Olivia Taverna

Dacă Sibiul poartă titlul de Regiune Gastronomică Europeană 2019 alături de Regiunea de sud a Egeei, de ce să nu avem o oază a gastronomiei grecești în centrul istoric? Meniurile combină legumele proaspete din piețele sibiene cu ingredientele aduse de la mici producători din Grecia.

Olivia Taverna

Ribs&Beer

După un studiu de piață amănunțit efectuat pe populația și vizitatorii Sibiului, a rezultat că deliciile irezistibile pentru care toată lumea ”cade în păcat” câteodată sunt berea și coastele, și le-au combinat.

Ribs&Beer Sibiu

House of Ellixirz

Deschis de numai câteva zile, noul bar de pe strada Turnului se remarcă prin atenția acordată cocktail-urilor și filozofiei din spatele preparării lor. Locația are un stil ce se potrivește la fix cu cele oferite - ușor întunecat, misterios și plin de detalii care dau un aer elitist. Partea interesantă e că barul afișează periodic pe pereți lucrări de artă ale artiștilor sibieni. Acum, la rând este Andy Hammer.

House of Ellixirz

Dacă știi de un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

Alte sugestii

❄️ Unde te bucuri de zăpadă în Sibiu?
Unde mănânci un burger bun în Sibiu?
Evenimente de neratat în luna DECEMBRIE la Sibiu
Povestea mea - cucerind kilometri
Oale, ulcele, blide și căni