Strada Papiu Ilarian se închide în perioada 26-28 aprilie


Strada Papiu Ilarian se va închide traficului de luni, 26 aprilie până miercuri, 28 aprilie inclusiv pentru remedierea unor defecte survenite în urma lucrărilor de modernizare realizate în 2020 de constructorul SC Terra Building. Aceste remedieri vor fi realizate pe cheltuiala constructorului, defectele apărând în perioada de garanție a lucrărilor.  

Comisia de Circulație a aprobat închiderea totală a traficului pe această arteră, în perioada menționată. Circulația va rămâne deschisă pe străzile Tipografilor și Timotei Popovici până la intersecția cu Piața Schiller. Tronsoanelor celor două străzi dintre Piața Schiller și str. Papiu Ilarian vor fi închise traficului, cu excepție în cazul celor care locuiesc în aceste zone. 

Pentru ocolirea străzii Papiu Ilarian și asigurarea accesului spre str. Cetății, tronsonul pietonal al străzii Cetății dintre str. Gheorghe Lazăr și str. Papiu Ilarian se va deschide temporar traficului auto, în perioada lucrărilor, pentru direcția de deplasare dinspre str. Gh. Lazăr spre str. Cetății. Participanții la trafic care utilizează această variantă ocolitoare sunt rugați să circule cu viteză redusă și atenție sporită, adaptată acestei zone în care se găsesc mai multe obiective culturale și turistice.  


Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing 
Primăria Municipiului Sibiu

Alte sugestii

Încep lucrările de construcție a noului drum care leagă cartierele Ștrand și Turnișor
Se închide traficul pe un tronson al Căii Dumbrăvii pentru lucrări de modernizare
Lucrările de modernizare la Spitalul de Pediatrie continuă
Școala Radu Selejan și școala 21, modernizate și mai eficiente energetic
Prima acțiune împotriva căpușelor din acest an