Street Art Spot: Liceul Teoretic Constantin Noica

Street Art Spot: Liceul Teoretic Constantin Noica


Despre

Liceul Teoretic Constantin Noica cuprinde 6 lucrări realizate în cadrul Sibiu International Street ART Festival.

TRECPLEC
PANDELE, 2016
"Muralul pornește de la obsesia mea cu teleportarea dintr-un context în altul. Distanțele fizice, fiind unul dintre dușmanii mei principali. Viața mea e împărțită în multiple locuri, orașe, ..."

BUTTERFLY BOOM
JOHN.S, 2016
„Mesajul lucrarii este de a nu renunța la copilărie și a „învăța să zbori” mereu. De aceea am ales ca fluturii (copil/zbor) să iasă dintr-o cutie militară (maturitate/rigurozitate) - să ne menținem prezenti, veseli și armonioși.”

CLAUDIU PEȚA, 2016
„Cele trei personaje din propunerea mea învață, citesc, muncesc și se străduiesc pentru a acumula cunoștințele necesare zborului. Acest lucru poate fi interpretat drept o maturizare, o împlinire profesională sau culturală sau o simplă satisfacție la citirea unei cărți. Personajele mele citesc, studiază, învață. Ce? Să zboare, să dea frâu liber gândurilor, imaginației, personalității proprii, să fie ei înșiși... integri. Propunerea mea dorește să inspire, să deschidă frunți, să transmită un mesaj clar: Dacă dorim, limita este cerul.”

SIBIU - ORAȘ ZBURĂTOR
LUCIAN SANDU-MILEA, 2016

ÎNVAȚĂ SĂ ZBORI
PETRE MIREA, 2016
„Ddesen despre cum TREBUIE să înveți să zbori, în general singur și cu orice preț, folosind tot ce ai la îndemână și improvizând. Despre cum ai o singură șansă, iar posibilitatea de a nu reuși NU există."

SKINDER & LULU VON SCHEC, 2016
„Cei pasionați de visurile lor sunt în stare să își inducă singuri durere pentru a-și atinge țelul, pentru acele clipe de planare liberă în care lumea îți aparține. În acele clipe nimic nu mai contează, nici durerea nu mai există. Lucrarea reprezintă momentul de început, sacrificiul cuvenit visului.”

Photo Gallery

Alte sugestii

Street Art Spot: Bloc str. Prof. Ioan Moga, nr. 1A

Artă stradală

Street Art Spot: Bloc Calea Cisnădiei, nr. 84

Artă stradală

Street Art Spot: bloc Calea Cisnădiei, nr. 86, sc. A

Artă stradală

Street Art Spot: Bloc Calea Cisnădiei, nr. 17

Artă stradală

🆕 Street Art Spot: gard str. Partenie Cosma (cartier Kogălniceanu)

Artă stradală