Kunterbunt


Daten und Stunden:
Tickets:
12 Lei/ Persoană
Host:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

About

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
KUNTERBUNT
O adaptare după Marcus Pfister de Ana Crăciun-Lambru, traducere de Ciprian Marinesu și Frank Weigand
REGIA: Ana Crăciun-Lambru; SCENOGRAFIE PĂPUȘI: Maria Mandea, Ana Crăciun-Lambru; SCENOGRAFIE DECOR ȘI COSTUME: Alexandra Budianu, Elena Iorga, Paul Budan; MUZICA: Marius Popa; ASISTENT REGIE: Raluca Pavel;
ÎN DISTRIBUȚIE: Angela Paskuy, Claudia Stühler.
durata: 50 min.
preț bilet flexibil: 12 lei
***
für Kinder ab 3 Jahren
KUNTERBUNT
nach Markus Pfister von Ana Crăciun-Lambru; Übersetzung: Ciprian Marinescu und Frank Weigand
REGIE: Ana Crăciun-Lambru, PUPPEN: Maria Mandea, Ana Crăciun-Lambru; BÜHNENBILD und KOSTÜME: Alexandra Budianu, Elena Iorga, Paul Budan; MUSIK: Marius Popa; REGIEASSISTENZ: Raluca Pavel;
BESETZUNG: Angela Paskuy, Claudia Stühler

Dauer: 50 Min.
Ticketpreis (flexibel): 12 Lei
Spectacolul „Kunterbunt” regizat de Ana Crăciun-Lambru spune povestea unui peștișor colorat care din cauza comportamentului său își pierde toți prietenii. Astfel, este nevoit să pornească într-o călătorie plină de aventură pentru a-și recâștiga prietenii. Aventura lui este presărată de întâlniri cu pești multicolori, rechini răutăcioși și crabi care știu karate, dar cea mai importantă întâlnire este cea cu Marea Înțeleaptă a apelor, caracatița Ventusa.
Scenografia spectacolului este semnată de o echipă de profesioniști extrem de atenți la detalii, Maria Mandea și Ana Crăciun-Lambru care au creat păpușile, iar de decor și costume s-au ocupat Alexandra Budianu, Elena Iorga și Paul Budan. Toți au creat o lume subacvatică interactivă și plină de farmec, iar întregul concept a fost completat de muzica lui Marius Popa și de jocul actoricesc al celor două actrițe Angela Paskuy și Claudia Stühler, care împart scena Teatrului GONG de peste două decenii.
„Am adaptat micuța poveste a Peștelui Curcubeu de Marcus Pfister într-o aventură în toată regula, plină de culoare și personaje haioase, dar mai ales, plină de învățăminte, atât pentru copii, cât și pentru părinții lor. Micuțul Kunterbunt, peștisorul cu solzi strălucitori, care e absorbit complet de imaginea sa și nu e dispus să renunțe la nimic, nici măcar la un solz pentru a avea prieteni, are parte de o călătorie inițiatică presărată cu peripeții și momente de înțelegere. La finalul călătoriei cu ajutorul Marii Înțelepte a Oceanului, el descoperă ce înseamnă cu adevărat fericirea. Păpușile și set-designul spectacolului – o carte pop-up de 1mx1m, realizată în premieră într-un spectacol românesc – au fost create de o echipă talentată și extrem de atentă la detalii, scenografi, ilustratori și păpușari. Construcția elementelor a implicat o muncă imensă de cercetare a materialelor și a tehnicilor de construcție. Sperăm ca prin acest spectacol să pornim o serie de proiecte ce implică cercetare și inovație în domeniul teatrului de păpuși.” – Ana Crăciun-Lambru.

Sursa text & foto