Atelier căsuțe 3D inspirate de orașul nostru frumos, Sibiu!

Atelier căsuțe 3D inspirate de orașul nostru frumos, Sibiu!


Gazdă:


Piața Mică, Sibiu, România

Organizator:

Data și ora:

Despre

Diana-Ribana invită copiii la un nou atelier creativ în Orașul Artiștilor - duminică (25 septembrie), între orele 11:30-12:30.

Dragi părinți și copii,
Vă invităm cu drag la 𝗔𝘁𝗲𝗹𝗶𝗲𝗿𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗣𝗶𝗰𝘁𝗮𝘁 𝗚𝗵𝗶𝘃𝗲𝗰𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗖𝗲𝗿𝗮𝗺𝗶𝗰𝗮 𝘀𝗶 𝗗𝗲𝗰𝘂𝗽𝗮𝗷𝗲 𝟯𝗗 inspirat de frumusețea arhitecturală a orașului nostru, Sibiu. Evenimentul va avea loc pe 𝟮𝟮 𝗶𝘂𝗹𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟰, 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟯:𝟯𝟬.
În cadrul acestui atelier, copiii vor avea ocazia să descopere și să se inspire din elementele arhitecturale reprezentative ale Sibiului, precum ferestrele, ochii de pe acoperișurile caselor, cromatica vibrantă și structura unică a clădirilor. Vom explora împreună tehnici de pictură și decupaj 3D, transformând simple ghivece de ceramică în adevărate opere de artă.

Ce vom învăța:
• Tehnici de pictură - Cum să adăugăm culoare și viață ghivecelor de ceramică.
• Decupaj 3D - Cum să realizăm decupaje din mosugimii care să reflecte frumoasele ferestre-ochi și alte elemente arhitecturale specifice Sibiului
• Arhitectura Sibiului - Despre semnificația și istoria ferestrelor-ochi și a altor elemente

Participare liberă, fără taxă de înscriere.
Locurile sunt limitate.
Toate materialele necesare vor fi puse la dispoziție de către organizatori.
___________
Oraşul Artiştilor are loc de 8 ani în Piaţa Mică din Sibiu, în faţa Turnului Sfatului, fiind un spațiu în care se respiră artă. Acesta oferă o alternativă turiștilor și iubitorilor de artă de petrecere a timpului liber, aceștia făcând aici cunoștință cu artiști profesioniști, ori debutanți, cu ajutorul cărora descoperă o nouă latură a Sibiului.