Atelier de pictură în aer liber - Cisnădioara

În jurul Sibiului

Data și ora:
Gazdă:
Cisnădioara 555301, România
Organizator:

Despre

Duminică, 7 august 2022, ne conectăm cu natura într-o nouă sesiune de pictură în aer liber, în care vom picta peisajul rural din Cisnădioara: ulițe, străduțe, case, biserici și grădini. Coordonator este profesorul Cătălin Precup.

🔖 Participare gratuită, fără înscriere prealabilă.
📌 Punct de întâlnire: în centrul satului, Piața Gozelinus, la ora 15:00.
⭐ Participanții își vor aduce tot ceea ce au nevoie.
💦 Dacă plouă, vom vizita Biserica Evanghelică.
 
De ce aveți nevoie: veniți echipați cu încălțăminte de drumeție, pălărie de soare, haine și pelerină de ploaie și vânt dacă e nevoie.
Suportul și dimensiunea sunt la liberă alegere. Din principiu, pânzele sunt mai ușor de expus la final, dar e în regulă și dacă lucrați pe hârtie, carton, carton pânzat. În rest, este posibil să mai aveți nevoie de: acuarele, tușuri colorate, baițuri, tempera, acrilice, chiar și uleiuri, paletă, pensule, cuțit de paletă, recipiente (pahare, borcane, godete), cârpe, șervețele, mici scaune de pescar, izoprene, rogojini, umbrele normale sau mici umbrele de soare, trepiede pliabile și altele.

___________

Oraşul Artiştilor are loc de 6 ani în Piaţa Mică din Sibiu, în faţa Turnului Sfatului, fiind un spațiu în care se respiră artă. Acesta oferă o alternativă turiștilor și iubitorilor de artă de petrecere a timpului liber, aceștia făcând aici cunoștință cu artiști profesioniști, ori debutanți, cu ajutorul cărora descoperă o nouă latură a Sibiului.

___________

Proiectul Oraşul Artiştilor este co-finanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.