Atelier pentru copii | Se mișcă ceva la muzeu

Pentru copii

Data și ora:
Gazdă:
Piața Mare 4 - 5, Sibiu 550163, Romania
Organizator:

Despre

Un atelier desrpe artă cinetică, în care copiii vor înțelege legătura dintre miscarea fizică și arta vizuală.
 Observăm de-a lungul timpului, sub diverse forme că arta vizuală își creează continuu ramificații care intersectează medii noi, generând astfel curente noi. În cazul artei cinetice, pe lângă conceptul individual al fiecărui artist, curentul are ca scop introducerea mișcării sau a mimării acesteia, schimbând altfel foarte mult dinamica conșinutului.
  Mișcarea a devenit astfel expresia principală în arta cinetica, după care a fost preluată și in curentele post cinetice, inclusiv in arta contemporană, sub diverse forme și medii.
 În cadrul acestui atelier ne propunem să atingem două puncte cheie cu fiecare participant: sa creăm un concept comun pe care să-l dezvoltăm individual, iar apoi sa explorăm diverse tipuri de mișcare, tehnici și elemente mecanice, pentru lucrarile cinetice.
 ---
  Important! Vă rugăm să ajungeți cu 5 minute înainte de începerea evenimentului. Preluarea copiilor pentru atelier are loc în fața Casei Albastre.
 ---
 
 𝐕â𝐫𝐬𝐭𝐚 recomandată: 7ani+
 𝐂𝐨𝐬𝐭𝐮𝐫𝐢: 100 lei/ copil, materiale incluse.
 𝐑𝐞𝐳𝐞𝐫𝐯ă𝐫𝐢: pentru asigurarea și achitarea locului, accesaț link-ul următor -> https://booktes.com/bilet/se-misca-ceva-la-muzeu
𝐋𝐨𝐜𝐚ț𝐢𝐞: Atelierul va avea loc la 𝐂𝐚𝐬𝐚 𝐀𝐥𝐛𝐚𝐬𝐭𝐫ă 𝐚 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐁𝐫𝐮𝐤𝐞𝐧𝐭𝐡𝐚𝐥. Piața Mare (lângă La Pizzeria Napoletana).
---
Acest atelier este susținut de artistul sibian Ștefan Radu Crețu. Puteți admira una dintre lucrările lui în fața Centrului Cultural din Rășinari.
Atelierul se va ține cu minim 2 participanți.
---
Mai multe detalii despre ateliere, locație și Ed Muzeum pot fi găsite aici: https://www.facebook.com/profile.php?id=100087405142166
Ed Muzeum este un proiect inițiat de Fundația KeepGiving împreună cu Asociația Develop și în parteneriat cu Muzeul Național Brukenthal Sibiu. 

Fotografii