Cursa de Rățuște

Eveniment online

Data și ora:
Bilete:
10 lei
Gazdă:

Piața Mare, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

Deși contextul actual nu ne permite să organizăm proiectele așa cum ne-am fi dorit, Rotaract Sibiu continuă să se implice în comunitate, "de la distanță", de această data abordând un format hibrid.
Astfel, cea de a IV-a ediție a celei mai amuzante curse cartitabile a anului, Cursa de Rățuște,  va avea loc prin intermediul unei transmisiuni live pe pagina noastră de Facebook, Rotaract Sibiu.
Și în această ediție, ne continuăm misiunea de a echipa Secția de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean Sibiu, iar metoda prin care vă puteți aduce aportul este prin achiziționarea unei rățuște online, accesând sibiu.cursaderatuste.ro, sau fizic, de la membrii clubului nostru.
Prețul unei rățuște este de 10 lei, iar achiziționarea vă înscrie automat în cursa pentru premiul cel mare în valoare de 2000 de lei, oferit de sponsorul nostru principal, Visma Software Romania.
Vă mulțumim că sunteți alături de noi si vă aștepăm pe pagina de Facebook Rotaract Sibiu, sâmbăță, 22 mai, de la ora 13, să urmărim împreună cea mai amuzantă cursă caritabilă a anului și astfel, să echipăm împreună Secția de Cardiologie!

Fotografii