Meet and Play - Boardgame Sibiu #3

Meet and Play - Boardgame Sibiu #3


Gazdă:


Strada Lungă 9, Sibiu 550017, România

Organizator:

Data și ora:

Despre

Sunteți invitați la un eveniment deosebit, dedicat iubitorilor de boardgameuri. Fie că sunteți pasionați de strategie, aventură sau pur și simplu vă place să vă distrați alături de prieteni, acest eveniment vă oferă o oportunitate unică de a socializa și de a juca cele mai populare și captivante jocuri de board. Veniți și petreceți câteva ore minunate în compania altor jucători entuziaști, iar noi garantăm că veți pleca cu amintiri de neuitat și cu o experiență de joc deosebită.

Ce veți găsi la eveniment? 
La sosire, veți fi întâmpinați cu entuziasm și veți avea ocazia să faceți cunoștință cu ceilalți participanți. Primul joc de societate pe care îl veți juca va fi ales de voi în formularul de înregistrare. Pe parcursul evenimentului, veți avea posibilitatea să vă continuați partida inițială sau să explorați alte jocuri din colecția noastră diversă. Echipa noastră vă va ghida și vă va oferi recomandări și explicații în cazul în care doriți să încercați ceva nou.
Cât costă? Biletul de intrare costă 30 lei/persoană și poate fi achiziționat online prin intermediul platformei noastre de bilete.

Pe parcursul evenimentului, vom organiza o tombolă cu premii atractive, pentru a adăuga și mai multă emoție și distracție în atmosferă.

Vă puteți aduce propriile băuturi și gustări de acasă. De asemenea, vom oferi apă și cafea gratuit, pentru a vă menține energizați pe parcursul evenimentului.

Vă invităm să ne alăturați cu bucurie, într-o atmosferă prietenoasă și entuziasmantă, pregătiți să vă bucurați de jocuri captivante și provocări noi.

Atentie numărul de locuri este limitat, așa că vă recomandăm să faceți rezervarea cât mai curând posibil pentru a vă asigura un loc la eveniment.

Vă așteptăm cu mare drag, bună dispoziție și chef de noi provocări

Sursa