Târgul de Jucării 2023

Târgul de Jucării 2023


Gazdă:


Strada Pădurea Dumbrava 16-20, Sibiu, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

🆕🔔Muzeul ASTRA organizează, în perioada 1 – 4 iunie 2023, cea de-a XVI-a ediție a evenimentului Târgul de jucării, eveniment ce oferă atât copiilor, cât și adulților 👨‍👩‍👧‍👦 prilejul de a se bucura atât de jucării, cât și de jocuri și meșteri care conservă în mod activ și sustenabil priceperea de a face cu măiestrie o lume mai creativă și mai frumoasă.
     Descoperă tainele confecționării jucăriilor tradiționale și nu numai, în cadrul atelierelor și demonstrațiilor practice desfășurate de 26 de meșteri populari din  România și 3 meșteri populari din Republica Moldova.
     Cu ajutorul lor vom asista la o serie de ateliere demonstrative și vom putea participa la ateliere de olărit, vom învăța cum se face o căpiță din lână, vom confecționa marionete și jucării din lemn.
     Această ediție își dorește să atragă copiii și adulții către natură și către mijloacele cu care putem contribui la protejarea ei🌳.
    Nu vor lipsi nici ateliere de storytelling📢 cu pictură pe șevalet🖼️, activitate bazată pe o poveste care ne ajută să descoperim muzeul cu mai multă ușurință.
     Învață totul despre pești și pescuit, alături de Mihail 👦, parcurge trasee montane și participă la Campionatul de joc de cărți pe echipe 🎴!

ℹ️În data de 1 iunie, diversitatea și creativitatea stau mână în mână, iar spectacolul de teatru Povești Africane 🎭 ne va bucura cu o incursiune în lumea poveștilor a căror limbaj este uni🗓️versal.
*De 1 iunie, copiii cu vârste cuprinse între 0 și 14  ani, au intrare gratuită în Muzeul în aer liber!

ℹ️Program spectacole muzicale
2 iunie ➡️ Duelul instrumentelor / Tromba Felix/ ora 16.00
🗓️ 3 iunie ➡️ Copilăria lui Beethoven / Clasic e fantastic / ora 16. 00
🗓️ 4 iunie ➡️ Muzică din desene animate / Tromba Felix / ora 12.00

Vezi mai jos programul🔎!

Te așteptăm să te alături nouă pentru a serba copilăria! 😊

Fotografii