Competitia de Soroban si Anzan - 27 mai 2023 ­čž«


Gazd─â:


Strada Lector, nr. 5, SIBIU, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

Va anuntam cu mare entuziasm ca in data de 27 Mai 2023 va avea loc la Sibiu, la sediul nostru, Competitia de Soroban si Anzan organizata de Logiclub in colaborare cu scoala japoneza partenera, Ishido Shiki.
Competitia se adreseaza exclusiv cursantilor nostri care isi vor antrena si masura atat performantele de calcul pe abacul japonez, cat si cele de calcul mental, incepand cu nivelurile de baza si pana la cele mai avansate.
Suntem onorati sa avem alaturi de noi, la acest important eveniment, oaspeti de seama din Tara Soarelui Rasare si anume: CEO Ishido Ltd - Sensei Kiyomi Numata, alaturi de alte persoane din cadrul echipei de management Ishido Ltd. Acestia vor fi invitatii nostri si vor avea ocazia sa vada cum lucreaza cursantii Logiclub si cum au evoluat in acesti ani de cand dezvoltam, cu mandrie, acest parteneriat, pentru educatia prin soroban si aritmetica mentala japoneza.
Asteptam cursantii Logiclub in numar cat mai mare,  pentru ca vor avea ocazia deosebita de a cunoaste partenerii nostri japonezi si de a beneficia de premiile deosebite, pe care acestia le vor aduce special pentru acest eveniment.

Fotografii