Cross Country Farm

Cross Country Farm

Echitație / Județul Sibiu


Despre

Cross Country Farm este mai mult decat o Ferma, un teritoriu delimitat de garduri, ape sau paduri, inconjurat de dealuri sau asezat la marginea satului Prod, comuna Hohjilag din judetul Sibiu. Mai mult decat o pensiune cu 6 camere in care iubitori de natura vin sa calareasca si admire acest animal dumnezeiesc in deplina sa fericire, in libertate. Este chiar taramul unde visul unui om frumos s-a materializat si nu ca intr-un basm cu zane, ci in urma unor ani de munca si incercari nenumarate. Caci cum altfel poate fi drumul catre visul tau cel mare decat presarat cu incercari, temeri, obstacole, ca mai apoi sa incepi sa te bucuri de coacerea roadelor. Ferma, precum un copac roditor, a prins intai radacini, pe urma a crescut, a facut primele fucte si acum asteapta trecerea anilor pentru o recolta din ce in ce mai bogata. Are mere de soi, Soare, apa si multa iubire.

Iubirea si nebunia si visul poarta cateodata acelasi nume, in cazul nostru : Mihnea Virgolici, cel care a dat viata acestui loc, punand toata pasiunea, energia si talentul in aceasta palma de lume.
Astfel, o fosta ferma de hamei devine dupa 14 ani o combinatie de experiente rurale si cochetarii urbane, o lume noua intr-o lume veche, o matrioska ce isi arata fete noi pe masura ce echipa se mareste, aducand impreuna creatori de viziuni si intamplari unice in spatiul turismului ecvestru romanesc. Localiazarea fermei in inima Transilvaniei la granita intre judetele Sibiu si Mures ii dau un farmec aparte, avand in vedere peisajele tulburator de frumoase dar si vecinatatea cu spatii culturale protejate de catre UNESCO.

La Cross Country Farm pasiunea traieste exploziv, locul devenind terenul de intalnire al celor care pare ca poarta pecetea schimbarilor in lume. Oameni care schimba vieti, destine, sunt vizionari si intelepti, fie ei mici sau mari.

O teorie spune ca pentru a trai frumos este important sa iti tii curat propriul spatiul, dupa care sa te ingrijesti de sufletul celor dragi. Numai asa vei trai cu bucurie intr-un mediu benefic.
In 14 ani multe povesti au prins aripi, multi sunt cei care s-au redescoperit si si-au urmat drumul, neuitand insa sa se intoarca mereu la Ferma. Locul care i- a inspirat, pe care il iubesc, unde se simt ACASA !

De la copiii din sat deveniti intre timp adolescenti sau chiar adulti pana la colegi de liceu si necunoscuti din toate colturile lumii, toti recunosc puterea locului si se reincarca cu aceasta energie, atat in vacante cat si pe parcursul celor 3 zile la Transilvania Horse Show. Acesta este un proiect de pionierat ajuns la a sasea editie, care impreuna cu mai tanarul proiect Karpatia Horse Show, poarta semnatura Mihnea Virgolici.

Visul nu se doreste a fi relevat mai departe de prezent, dar cararile umblate sunt deja luminate ! Multi copii pasesc deja, antrenati fiind la CCF, spre visul lor, acela de a deveni calareti profesionisti. A fi formator si creator de viitor este o misiune de care suntem responsabili. Fiecare avem misiunea de a preda stafeta generationala. Miza? Ca acest sport sa devina din ce in ce mai cautat, iubit, atat de catre iubitorii de cai cat si de catre un public spectator care se rezerva la a declina verbul : a admira .

Iubim Transilvania. Iubim caii. Iubim designul. Iubim oamenii. Iubim in general si cum altfel, iubim viata! Onoram prietenia. Adoram libertatea. Cinstim clientela. Respectam natura. Astia suntem noi. Cross Country Farm. O mana de oameni care am schimbat zgomotul marilor orase pe pacea unui loc pe care noi il numim, la fel ca toti prietenii nostri... ACASA.

Photo Gallery

Alte sugestii

Casa Avrigeneasca "La Badea Gheorghe"

Județul Sibiu

Cooperativa Alma Vii

Activități în județul Sibiu / De vizitat în județul Sibiu / Județul Sibiu

Zero Grade Păltiniș

Județul Sibiu / Restaurant

Salina Elatis

Județul Sibiu

Das Kaffeehaus Heltau

Cafenea / Județul Sibiu