Noul chestionar din Campania Tursib - “Părerea TA contează”

Noul chestionar din Campania Tursib - “Părerea TA contează”


Ȋn luna mai, Tursib împreună cu Asociația Sibiu 1191 vă propuneau un prim chestionar, cu cinci întrebari referitoare la “Atitudinea şi comportamentul conducătorilor auto”.
Până în acest moment, peste 500 de sibieni au completat chestionarul nostru, oferindu-ne părerea dânşilor despre activitatea şoferilor de autobuze Tursib.  
 Aşa cum am precizat şi la începutul campaniei, aceasta a fost gândită sub forma unei serii de 6 chestionare, cel referitor la conducătorii auto fiind primul dintre ele. Ȋn continuarea acestuia, vă propunem un al doilea chestionar, de data aceasta pe tema relaţiei pe care echipele de control al titlurilor de călătorie o au cu călătorii Tursib. Chestionarul este la fel unul scurt, accesibil – la fel ca şi în cazul primului -  pe baza codului QR de pe autocolantele din autobuzele Tursib, din staţiile de autobuz, de pe site-ul nostru, Facebook-ul Tursib şi din presă.
 Mulţumim tuturor celor care aleg să accepte provocarea lansată de noi şi să completeze chestionarele noastre. Toate informaţiile pe care ni le furnizaţi pe această cale vor fi luate în considerare şi ne vor ajuta să ne împunătăţim relaţia cu utilizatorii serviciului de transport public.
Vom analiza aşadar răspunsurile pe care ni le-aţi oferit în primul chestionar şi vom reveni în scurt timp cu primele concluzii şi măsuri pe care le vom lua în urma răspunsurilor dumneavoastră.
Pentru a completa chestionarul, vă rugăm să accesaţi următorul link:

Alte sugestii

Modificări importante pe traseele Tursib
Programul mijloacelor de transport și al agențiilor Tursib în perioada 22.06.2024 - 24.06.2024
Autobuzele de pe linia 8 circulă pe strada Viitorului începând cu data de 3 iunie 2024
Programul agențiilor și al mijloacelor de transport Tursib în perioada Sărbătorilor Pascale
Importanța validării titlurilor de călătorie