­čîŞ Nou ├«n Sibiu ├«n luna MARTIE

­čîŞ Nou ├«n Sibiu ├«n luna MARTIE


Sibiul a ├«nt├ómpinat prim─âvara a╚Öa cum se cuvine, nu doar cu flori pentru doamne ╚Öi domni╚Öoare, dar ╚Öi cu noi afaceri, ori noi loca╚Ťii pentru unele deja existente. Iat─â nout─â╚Ťile din prima lun─â de prim─âvar─â, ce ╚Öi-au f─âcut loc ├«n Sibiu:

­čî» Subway

Un local deja bine cunoscut, restaurantul Subway s-a deschis ├«ntr-o nou─â loca╚Ťie mult mai accesibil─â sibienilor, gata s─â-╚Öi primeasc─â fiecare client. Dac─â ╚Ťi s-a f─âcut foame ╚Öi ai poft─â de un sandvici, o salat─â sau o lipie cu cele mai gustoase ingrediente, po╚Ťi da o fug─â oric├ónd, ├«n zi sau ├«n noapte, ├«n noua loca╚Ťie situat─â pe ╚śoseaua Alba Iulia, Nr.42D.

P├óine ╚Öi legume proaspete, toppinguri ╚Öi proteine, dar ╚Öi pr─âjiturelele proasp─ât scoase din cuptor, sunt preg─âtite pentru tine ├«n cea mai nou─â loca╚Ťie din Sibiu, deschis─â non-stop, de luni p├ón─â duminic─â.
Vezi pagina Subway

­čŹŤ Restaurant Hera Sibiu

Bucate tradi╚Ťionale rom├óne╚Öti, dar ╚Öi preparate din buc─ât─âria interna╚Ťional─â - toate se pot g─âsi ├«ntr-un singur loc, la Restaurant Hera, unul dintre cele mai noi localuri din Sibiu, situat pe strada Reconstruc╚Ťiei nr. 2.

Fie c─â dori╚Ťi s─â lua╚Ťi masa ├«n restaurant sau la pachet, aici pute╚Ťi alege dintr-un meniu variat, iar ├«n plus, dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unei loca╚Ťii pentru un eveniment cu multe persoane, aici este locul ideal.
Vezi pagina Restaurantului Hera Sibiu

­čŹŚ Produse Sibiene

O nou─â b─âc─ânie a ├«ntregit r├óndurile comercian╚Ťilor cu produse locale din Sibiu. Produse Sibiene s-a deschis ├«n Pia╚Ťa Cibin, oferindu-le clien╚Ťilor carne proasp─ât─â, mezeluri ╚Öi felurite alte bun─ât─â╚Ťi, numai bune de pus pe mas─â: cozonac, s─âr─â╚Ťele, zacusc─â ╚Öi gemuri tradi╚Ťionale.

Dac─â ave╚Ťi drum prin Pia╚Ťa Cibin, nu uita╚Ťi s─â intra╚Ťi ╚Öi la ei pentru a ├«ncerca varietatea larg─â de produse pe care o ofer─â.┬á
Vezi pagina Produse Sibiene

­čŹş Candy Cat

Cu o varietate largă de jeleuri, caramele, fructe în ciocolată, gume de mestecat cu diverse umpluturi și drajeuri multicolore, Candy Cat este acum prezent și în incinta Promenada Mall, la etajul 1.

Mul╚Ťi dintre voi probabil ╚Öti╚Ťi deja prima lor loca╚Ťie de pe bd-ul N. B─âlcescu, dar cu siguran╚Ť─â ve╚Ťi fi la fel de tenta╚Ťi s─â v─â r─âsf─â╚Ťa╚Ťi cu dulciurile lor ╚Öi aici.
Vezi pagina Candy Cat Promenada

ÔśĽ H.Coffee

Orice pauz─â e binevenit─â pentru a-╚Ťi ├«nc─ârca bateriile, iar dac─â ├«n timpul acesta ├«╚Ťi dore╚Öti s─â te bucuri de o cafea pe gustul t─âu, atunci avem o veste bun─â pentru tine: H.Coffe este acum prezent─â la etajul 2 din Promenada Mall ├«n zona Food Court, unde te po╚Ťi retrage s─â te bucuri ├«n tihn─â de o cea╚Öc─â de cafea. Po╚Ťi alege ╚Öi o pr─âjitur─â bun─â, fiindc─â sigur ├«╚Ťi vor face multe deserturi cu ochiul.
Vezi pagina H.Coffee

­čŹ× 5 P├óini ╚Öi 2 Pe╚Öti

Deja bine cunoscuta brut─ârie artizanal─â din Sibiu, 5 P├óini ╚Öi 2 Pe╚Öti, ╚Öi-a schimbat loca╚Ťia de pe Strada Ocnei. De acum vom g─âsi acelea╚Öi produse organice ╚Öi cu gust, pe Strada Mitropoliei nr. 35, tocmai ├«n vecin─âtatea Catedralei.

Ce ne place la aceast─â brut─ârie e tocmai pasiunea din procesul de preg─âtire ╚Öi ingredientele ÔÇ×curateÔÇŁ care dau via╚Ť─â produselor artizanale de pe rafturi.
Vezi pagina 5 Pâini și 2 Pești

­čĹö Forda Cur─â╚Ť─âtorie

Cur─â╚Ť─âtoria ╚Öi c─âlc─âtoria profesional─â Forda ╚Öi-a deschis o nou─â loca╚Ťie ├«n luna martie, ├«n incinta Promenada Mall, astfel c─â de acum ve╚Ťi putea beneficia de serviciile lor ╚Öi ├«n aceast─â nou─â zon─â a ora╚Öului, prima loca╚Ťie fiind pe str. Vasile C├órlova nr. 26.

Astfel c─â, dac─â articolele din garderoba sau casa ta, ori ├«nc─âl╚Ť─âmintea au nevoie de o re├«mprosp─âtare, le po╚Ťi face o vizit─â ├«n oricare dintre loca╚Ťiile men╚Ťionate.┬á
Vezi pagina Forda Cur─â╚Ť─âtorie - Promenada Sibiu

­čôŽ IKEA - Punct de ridicare comenzi Sibiu

Suntem bucuro╚Öi s─â te anun╚Ť─âm c─â de acum ├«ncolo ├«╚Ťi po╚Ťi prelua comenzile plasate online mult mai aproape de cas─â.
 
├Äncep├ónd din aceast─â lun─â, la Sibiu s-a deschis un nou punct de ridicare comenzi IKEA, pe Calea ╚śurii Mari nr. 43, de unde ├«╚Ťi po╚Ťi ridica comenzile de luni p├ón─â vineri ├«ntre orele 10:00-19:00.┬á
Vezi pagina punctului de ridicare comenzi IKEA din Sibiu

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau prin formularul de contact.

credit foto cover: @sibiureisen 

Alte sugestii

­čÉŁ Nou ├«n Sibiu ├«n luna MAI
­čî▒ Nou ├«n Sibiu ├«n luna APRILIE
­čî╝ Nou ├«n Sibiu ├«n luna MARTIE
­čĺî Nou ├«n Sibiu ├«n luna FEBRUARIE
­čîĘ´ŞĆ Nou ├«n Sibiu ├«n luna IANUARIE