Servit cu priveliște


Nenumărate sunt locurile de servit ceva bun în Sibiu. Le știți și pe cele care au incluse în meniu panorama orașului?

Ieși din tipare și lasă-te surprins de vibrația orașului întins la picioarele tale. Ia cu tine cea mai dragă persoană și descoperă punctele de belvedere:

📸 Ig.com/ralucanedu/

Evenimentele foarte speciale din viață se sărbătoresc cu fast, iar mai fastuos decât panorama Sibiului nu se poate, mai ales de la înălțimea etajului al XI-lea.

📸 Ig.com/chhristianaa/

585 Restaurant Fusion by Golden Tulip

Fiecare înălțime oferă o altă perspectivă asupra orașului, una mai frumoasă decât cealaltă și unică în felul ei. Privește orizontul de pe o terasă aflată pe acoperișul unei clădiri din Hipodrom.

📸 Fb.com/berlininsibiu/

Skybar Berlin

Câteodată e nevoie să ne îndepărtăm de oraș pentru a găsi o oază de relaxare în natură. Peisajul oferit de înălțimile munților și adâncimea văilor acoperite de păduri sunt răspunsul.

📸 Ig.com/melizanda16/

Tiffany Păltiniș

Una dintre cele mai noi terase „roof top” din oraș de unde poți admira o altfel de imagine a Sibiului cu hornul de cărămidă a vechii fabrici de bere de pe strada Dobrun.

📸 FB.com/theboxsibiu/

The Box Roof Top

Alege terasa a cărei atmosferă este îmbrăcată de lumina celor mai spectaculoase apusuri, iar până la apus poți admira înălțimea turnului Bisericii Evanghelice și îmbinarea a trei ziduri de fortificație cu bolțile contraforturilor.

📸 Răzvan Rodean

Cafe Wien

Alte sugestii

Unde mănânci un burger bun în Sibiu?
Evenimente de neratat în luna DECEMBRIE la Sibiu
Iarna în Sibiu. Experiențe în împrejurimi
Foodie Tour Sibiu
Turul galeriilor / muzeelor de artă