⭐ Nou în Sibiu în luna IUNIE


Descoperă ce locuri s-au deschis sau se vor deschide curând în oraș!

Gastro Bistro & To go

Au început ca foodtruck, dar experiența acumulată în câțiva ani i-a condus spre deschiderea unei locații fizice de tip bistro & to go pe strada 9 Mai. Acum, ne putem bucura atât de produsele originale GASTRO cu care ne-au obișnuit, precum gama lor variată de burgeri, dar mai nou și de Meniul Zilei, Pizza, Piadina, Paste și Deserturi. Cu ce începem? :) Meniul complet este disponibil pe www.gastrosibiu.ro.
Vezi pagina Gastro Bistro & To Go

Neighbour's Coffee

Pe Calea Dumbrăvii se găsește începând de zilele trecute un nou loc specializat pe cafea și alte băuturi. Se numește Neighbour's Coffee și aduce la un loc în meniu cam tot ce ne-am putea dori pentru hidratare și energizare. Dacă nu avem timp să facem un popas pe terasă, putem alege varianta "to go".
Vezi pagina Neighbour's Coffee

Mozaiq Studio

Pasionații de design interior au acum în Sibiu un magazin nou de mobilier și decorațiuni, care își propune ca după o sigură vizită să ne învețe mai multe despre arta de a trăi frumos - dincolo de trend-uri și must-have-uri. Nouă ne place mult zona „Produs în România”, care valorifică creatorii de produse românești, dar e bine de știut că întregul spațiu abundă în piese unice.

Produsele Mozaiq Studio pot fi văzute în showroom-ul de pe Calea Dumbrăvii, nr. 40, dar găsim inspirație multă și pe site-ul lor - www.mozaiq-studio.ro.
Vezi pagina Mozaiq Studio

La Marietto

Dacă ești sibian sau ai trăit în Sibiu în ultimii ani, nu ai cum să nu fi auzit de „Marietto”. Este un business de familie care ne-a încântat gusturile în ultimii 10 ani, cu sandwich-uri pe grill gustoase, făcute după rețete originale. Acum, noua lor locație este Piața Habermann, dar dacă nu aveți drum aici puteți face o comandă direct prin noul lor site - www.marietto.ro.
Vezi pagina La Marietto

LaCafei

Strada General Magheru găzduiește acum un "coffee spot" pentru pasionați. LaCafei are doar cafea de specialitate 100% Arabica, ce se pregătește în băuturi pe toate gusturile, dar se poate cumpăra și pentru acasă.

Ce ne place aici este secțiunea #ColdDrinks din meniu, potrivită pentru zilele de vară, ce include: Espresso sau Cappuccino Freddo, 3 variante de Cold Brew (simplu, tonic și milk), Frappe și Iced Matcha Latte. 
Vezi pagina LaCafei

Max Restaurant

Fosta locație a restaurantului și terasei Teatro a fost preluată de la începutul acestei luni de Gianfranco Colonna, bucătar pe care cel mai probabil îl știți de la Restaurantul Max. Acesta a deschis deja noua locație pe Targul Pestelui, nr. 8, unde ne va răsfăța în continuare cu preparate delicioase cu semnătură proprie, momentan doar pe terasă.
Max Restaurant

The Wok

Sibiul a revenit la viață! La fel și locațiile în care putem încerca diferite bucătării ale lumii. Una dintre cele mai recent deschide este The Wok, un restaurant cu specific asiatic, unde curry-urile, pad thai-urile sau supele picante nu sunt o necunoscută. Meniul merită luat la testat, de la un capăt la altul!

The Wok se găsește pe str. Luptei, nr. 25A și este deschis în regim delivery/takeaway.
Vezi pagina The Wok

AZUR Lebanese Cuisine & Bar

Nu e neapărat nou, în schimb noutatea e adusă în concept. Terasa fostului restaurant Local de pe Târgu Vinului nr. 16 s-a redeschis sub numele AZUR Lebanese Cuisine & Bar și propune un meniu nou, gata să ne transpună într-o altă lume, cu ale sale preparate orientale: de la Hummus și Baba Gannouj, până la Tabuleh și Kifta.
Vezi pagina AZUR Lebanese Cuisine & Bar

Max. The Original

Vești bune avem și din partea unuia dintre cele mai cunoscute și apreciate locații din Sibiu. Restaurantul se va redeschide curând într-o nouă formă, un nou nume - Max. The Original și cu o nouă echipă care va continua tradiția locației. Noi abia așteptăm să-i trecem iar pragul!
Vezi pagina Max. The Original

Fit Food Way

Dacă perioada lungă petrecută acasă ne-a cam dat peste cap rutina zilnică, avem și soluții care ne-ar putea ajuta acum. Fit Food Way este un concept nou în Sibiu, alături de care ne putem atinge obiectivele legate de alimentația sănătoasă. Există 10 programe (slabire, masă musculară, dieta keto, vegetarian etc.) transpuse în 10 meniuri, care ne pot fi livrate zilnic, direct acasă sau la birou.
Vezi pagina Fit Food Way

NOOK

Recent s-a deschis un nou spațiu de co-working în Sibiu, din care cu siguranță mulți dintre noi ne-am dori să lucrăm. E intim, atent la detalii și bine dotat. În plus, partea bună e că prima zi de muncă de aici este gratuită, așa că ne putem face o idee mai clară despre ce oferă și dacă ni se potrivește.
Vezi pagina NOOK

Muffin World

Probabil ați mai auzit de Muffin World, dar poate nu știați că zilele acestea s-a redeschis într-o nouă locație, pe Bulevardul Victoriei nr. 44 A, vis-a-vis de Parcul Sub Arini. De aici putem cumpăra în regim "TO GO" muffin-uri, dulciuri de toate felurile, fresh-uri și cafele, perfecte pentru o plimbare prin parc.
Vezi pagina Muffin World

Dacă știi de un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

Alte sugestii

🌴 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🌅 Nou în Sibiu în luna MAI
🌞 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌷 Nou în Sibiu în luna MARTIE
📣 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE