TURSIB - Compania de Transport Public Local din Sibiu

TURSIB - Compania de Transport Public Local din Sibiu


Descriere

Tursib S.A. este societatea de transport public local din Municipiului Sibiu și deservește peste 130.000 de locuitori pe o suprafață de 121 km2. 
Planul de transport cuprinde 32 de trasee, organizate în trasee primare, trasee secundare, trasee profesionale, trasee turistice și trasee pentru elevi.

FLOTA
Flota Tursib este formată din 121 de autobuze electrice, diesel și pe gaz comprimat, 5 minibuze electrice și 2 autocare diesel care parcurg zilnic peste 17.600 km. Acestea transportă în medie peste 100.000 de călători pe zi. 
Folosim un sistem modern de monitorizare a flotei care permite și vizualizarea poziției autobuzelor în timp real. Acesta poate fi accesat pe site-ul nostru sau în aplicația mobilă SibiuBus. 
Autobuzele sunt igienizate regulat, iar tehnicienii noștri lucrează cu migală pentru a se asigura că sunt în cea mai bună stare. Aceștia se ocupă de întreținerea regulată a motoarelor, sistemelor electrice și a caroseriei autobuzelor pentru a garanta funcționarea optimă și evitarea oricăror probleme tehnice pe traseu.

STAȚII ȘI FACILITĂȚI
Autobuzele Tursib opresc în cele peste 300 de stații administrate de către Primăria Municipiului Sibiu.
O parte din stații sunt dotate cu afișaje electronice care arată timpul de sosire în stație al autobuzelor și anunțuri de informare pentru călători. 
Majoritatea autobuzelor sunt dotate cu rampe pentru a asigura accesibilitatea persoanelor cu mobilitate redusă. 
În plus, autobuzele dispun de locuri speciale destinate cărucioarelor, persoanelor cu mobilitate redusă, femeilor însărcinate și persoanelor vârstnice. 
Pentru a asigura un nivel înalt de siguranță în timpul călătoriilor, toate autobuzele sunt echipate cu sistem de monitorizare video. 
Camerele video monitorizează constant interiorul și exteriorul autobuzelor, contribuind la prevenirea și soluționarea situațiilor neplăcute. Acestea oferă și conducătorilor auto o perspectivă a întregului autobuz, facilitând monitorizarea pasagerilor și verificarea respectării regulilor și normelor de siguranță de către călători. 
De asemenea, pentru a fi în permanență conectați, autobuzele Tursib sunt dotate cu wi-fi gratuit și prize pentru încărcarea device-urilor.

SISTEMUL DE TICKETING 
Sistemul de ticketing este modern și oferă clienților posibilitatea de a achiziționa titluri de călătorie prin 7 canale diferite:
1. De la agențiile Tursib 
2. De la automatele stradale 
3. De la aparatele contactless din autobuze 
4. Din aplicația mobilă SibiuBus 
5. Din aplicația mobilă 24Pay 
6. Online de pe site-ul nostru www.tursib.ro
7. De la colaboratori 

SERVICII 
Tursib oferă servicii suplimentare, precum ITP și contracte de publicitate pe monitoarele din autobuze.

TITLURI DE CĂLĂTORIE CU PREȚ ÎNTREG TITLURI DE CĂLĂTORIE CU REDUCERE TITLURI DE CĂLĂTORIE GRATUITE TRASEE TURSIB TARIFE CANALE DE ACHIZIȚIE ȘTIRI TURSIB 📱APLICAȚIA MOBILĂ SIBIUBUS 📱APLICAȚIA MOBILĂ 24PAY 🌐 PORTALUL TURSIB - Încărcare card Tursib online AUTOMATELE STRADALE TURSIB APARATELE GALBENE DIN AUTOBUZ AFIȘAJELE ELECTRONICE DIN STAȚIILE TURSIB INFORMAȚII UTILE PENTRU TURIȘTI

Alte sugestii

TURSIB
Luna iunie unește pasionații de tehnologie la Techsylvania. Află cum te poți înscrie
Conferința Techsylvania ajunge la cea de-a 10-a ediție
Sibiul Festivalier în 2023
Halloween în Sibiu 🎃 unde te poți distra și ce poți mânca