Cea Mai Inalta Statiune De Ski Din Tara Si Fortareata Din Livada De Meri

Cea Mai Inalta Statiune De Ski Din Tara Si Fortareata Din Livada De Meri


Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada Paltinului, Sibiu, Romania

Despre

Cea Mai Înaltă Stațiune De Ski Din Țară Și Fortăreața Din Livada De Meri
Cu puțîn efort, nu departe de Sibiu vom descoperi frumusețea satelor săsești și a cetăților fortificate într-o îmbinare perfectă cu peisajul primitor al munților Cindrel și a satelor românești de la munte, pregătit să ne primească în frumoasa lui aventură spre cea mai înaltă stațiune de ski din țara, drum ce an de an își așteaptă sutele de spectatori la cunoscutul concurs european de raliu - Sibiu Rally Challenge
Livezile de meri și impunătoarea cetate a Cisnadioarei vor fi cele lângă care ne vom opri să degustăm din bucatele gustoase săsești ale zonei.

Detalii:
Traseu : Sibiu – Cisnădie – Cisnădioara – Rășinari – Păltiniș – Sibiu     110 km +
Timp : 6-7 ore

Rășinari
Vom vizita cel mai apreciat sat la nivel mondial din Marginimea Sibiului, care adăpostește casele memoriale ale personalităților remarcabile din Romania. Cum ar fi cea a lui Emil Cioran și Octavian Gogă. Biserica Veche cu picturile ei impresionante este obiectivul central care nu se vă lasă ușor uitata.

Păltiniș
Situată la o altitudine de peste 1440 de metri, Stațiunea Păltiniș este cea mai înaltă stațiune de ski din țara. În drumul nostru ne vom lăsă cuceriți de frumosul peisaj de munte, de spectaculoasă șosea a concursurilor de Raliu și de panorama orașului Sibiu văzută de la înălțime.

Cetatea Cisnădioara
Bazilica în stil romanic impozantă prin grandoarea și conservarea ei în timp, Cetatea Cisnădioara a fost construita la poalele munților în mijlocul frumoaselor livezi de meri. Aici, vom degusta din gustoasele bucate ale zonei și vom admira bogăția satului săsesc și a peisajului pitoresc de la munte.

Biserica fortificată Cisnădie
Aflată într-un important oraș săsesc, fortăreața de la Cisnădie a fost primul paratrăsnet din Sud Estul Europei și locul unde au fost păstrate comorile Sibiului de-a lungul timpului.

Înapoi În Sibiu

Alte sugestii

Excursie La Balea Lac Pe Soseaua Transfagarasan

Tur ghidat

Excursii La Bisericile Fortificate Din Transilvania

Tur ghidat

Excursii In Marginimea Sibiului Viata La Tara In Satele Oierilor Instariti De La Munte

Tur ghidat

Excursii In Marginimea Sibiului Viata La Tara In Satele Oierilor De La Munte

Tur ghidat

Turul Sibiului in Centrul Istoric

Tur ghidat